3 horoskopska znaka koje svi vole!

od strane | maj 24, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

horoskopski znaci koje svi vole

Da li ste popularni u svom društvu i nikada vam se nije dogodilo da vas ne pozovu na neku zabavu? Proverite, možda ste jedan od 3 horoskopska znaka koje svi vole!

Postoje ljudi koji imaju prirodni dar da ih oni oko sebe odmah vole. Ali astrolozi nas uveravaju da naš datum rođenja takođe igra ulogu u tome koliko nas neko voli ili ne voli. Koja su tri horoskopska znaka koja imaju popularnost u džepu i koja voli ceo svet?

Horoskopski znaci koje svi vole: Lav

Možda ima reputaciju da je egocentričan, ali u stvarnosti on nije zaljubljen samo u sebe, već i u svet oko sebe. Lav, vladar pete kuće kreativnosti i romantike, doneo je ljubavi pravu umetničku formu, praktikovanu gestovima nežnosti i strasti ne samo prema partneru već i prema prijateljima. Srećni su, dakle, oni koji se nalaze na listi njegovih favorita.

Horoskopski znaci koje svi vole: Vaga

Teško je ne voleti Vagu, znak ravnoteže i pravde. Empatija je u njenoj prirodi: dakle, ona zna šta druga osoba želi da čuje i neće oklevati da to kaže kako bi taj neko drugi osećao dobro. Tako Vage automatski stiču simpatije ljudi. Ali kada oseti da postoji neki sukob između dvoje ljudi, ostaviće po strani prijateljstva i lične sklonosti i tražiti rešenje koje je pravednije za sve.

Horoskopski znaci koje svi vole: Strelac

Oni su duša znaka zabave, znaju kako da se zabavljaju bez previše truda. Ne voli da se uklapa u kalupe, ali ne voli ni da odbija pozive. Možda toliko voli svoju nezavisnost da ne okleva da ode čak ni iz dugotrajne veze, ali u svakom slučaju, sve dok delite vreme sa Strelcem, zaista ćete se dobro zabavljati.

FlamingoImages/iStock/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje