6 jesenjih autfita koji nikome ne stoje dobro: Izbegavajte ove kombinacije!

od strane | sep 18, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Jesenji antitrend autfiti

Da, postoje jesenji antitrend autfiti koji nikome ne stoje i kombinacije koje su katastrofalne. Ukoliko ne želite da se nađete u ovakvim kombinacijama, pročitajte tekst.

Jesenji antitrend autfiti: Ovo ni slučajno ne smete nositi

Tokom jeseni i zime nosimo toplu odeću koja automatski dodaje centimetre viška našoj figuri. Međutim, neke stvari ne samo da dodaju volumen, već i deluje da izgledate punije. Nepravilan kroj i loša tkanina vam mogu u velikoj meri pokvariti izgled.

Džemper haljina sa visokim izrezom

Džemper haljine su jedan od glavnih antitrendova ove godine.Dakle, izbegavajte modele koji podsećaju na izduženi i istegnuti džemper. Džemper haljina sa visokim izrezom pokvariće figuru i najvitkijoj devojci. To se događa zahvaljujući višku volumena u rukavima, ramenima i struku.

Umesto toga: odaberite minimalističku pletenu haljinu sa dugim rukavima. Pletene haljine su must have ove sezone. Saint Laurent, Balmain i Chloe su pokazali nekoliko varijacija sa ovim modnim predmetom.

Džemper sa otvorenim ramenima

Iako ovo često zna da se vrati u trend, ovaj model nije pogodan za sve. Otvorena ramena često dodaju dodatni volumen odeći čineći da gornji deo izgleda glomazno. Ukoliko odaberete pleteni džemper ovakvog tipa, ovakav kroj će odmah dodati nekoliko centimetara vašoj figuri.

Umesto toga: labavi džemper može učiniti da izgledate elegantno i moderno. Predimenzionirane modele treba birati od gustog i kvalitetnog materijala koji će zadržati oblik. Birajte crvene, naradnžaste, roze i zelene tonove.

Jesenji antitrend autfiti: Banana pantalone

Veliki volumen u predelu kukova je nešto što treba da izbegavate po svaku cenu. Banana pantalone već dugo nisu u modi, a osim toga, u njima nikako ne možete da izgledate elegantno.

Umesto toga: kožne pantalone ravnog kroja uvek izgledaju elegantno, impresivno i skupo. One se lako uklapaju u bilo koju garderobu, a mogu se kombinovati i sa ravnim cipelama, štiklama i platformama.

Džemper ili haljina sa horizontalnim prugama

Svi znaju da horizontalne prige čine da ljudi izgledaju krupnije nego što zaista jesu. Ali uprkos tome, mnoge devojke i dalje biraju stvari sa ovim printom. Pored ovoga, važno je izbegavati i stvari koje su previše šarene.

Umesto toga: Jedini odevni predmet uz koji nećete izgledati debelo, a da ima horizontalne pruge jeste prsluk. On će vaš izgled učiniti elegantnim i zanimljivim.

Autfiti koji nikome ne stoje: Jakna sa džepovima kao zakrpe

Svaki dodatni volumen na odeći dodaje i nekoliko dodatnih centimetara na struku i bokovima. Zbog toga devojke koje žele da vizuelno smanje svoju figuru, treba da izbegavaju jakne sa džepovima.

Umesto toga: Strukirani blejzeri su veoma popularne. Klasični modeli uklopiće se u svaki izgled, a pristajaće i ženstvenom izgledu i sportskoj odeći.

Somotske pantalone

Somotske pantalone nisu za svakoga i ne stoje dobro svima, a neretko dobijaju još nekoliko centimetara u obimu. Osim toga, one su teške za kombinovanje.

Umesto toga: pantalone od eko kože su sjajna opcija. Smeđi, sivi ili crni tonovi će biti dovoljni.

Dakle, izbegavajte ovih nekoliko kombinacija i ne brinite. Pripremite se za jesen na vreme uz najnovije trendove.

Trendi boje odeće za jesen: Ovih 7 nijansi će biti najpopularnije

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje