7 stvari o kojima ne treba razgovarati sa muškarcem nakon seksa

od strane | jun 8, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

o čemu ne treba pričati posle seksa

Neke teme zaista treba braniti nakon seksa.

Istina je – kod pravog partnera nema tabu tema i ne bi trebalo da ih bude. Sa gospodinom Savršenim možete podeliti sve svoje misli, probleme i očekivanja. Međutim, da li ste sigurni da je vreme posle seksa najbolje za tu temu?

7 stvari o kojima ne bi trebalo da pričate odmah nakon seksa

Fizička greška

Ovo je neosetljivo, ali i prilično bezobrazno: ako vam se mužarac ne svida i ako vam smeta neka njegova fizička osobina, zašto ste uopšte spavali s njim? I, ako vam to nije smetalo pre veze, sada definitivno nije vreme da neka fizička mana počne da vam smeta.

Veličina

Samo nemoj! Nikad! Čak i ako je to tema koju zaista morate da pokrenete da biste svoju intimnost i seksualni život doveli na željeni nivo, nemojte to raditi odmah nakon seksa.

Bivši momci

Prethodna ljubavna iskustva nisu nešto što treba da krijete, niti nešto čega se treba stideti, ali… jeste li sigurni da je pravo vreme za to odmah posle vođenja ljubavi? Bez obzira da li želite da razjasnite njegovu prošlost ili podelite svoje iskustvo, ostavite to za neki drugi put.

Zajednička budućnost

Ovo je važna tema za svaki par, ali trenutci nakon intenzivne strasti nisu pravi trenutak za kretanje ove teme. Ima mnogo boljih trenutaka od onih u kojima se osećamo opušteno i rano.

Tužne ili mračne priče

Pokvariti raspoloženje tužnim pričama odmah nakon seksa je prilično loš plan. Na kraju kraja, vaše telo proizvodi endorfine svom snagom i vreme je da uživate u tome.

Neuspesi i nezgodni trenuci

Muškarca ne treba podsećati na neuspehe ili krivice odmah nakon veze. Da, bliski ljudi mogu da pričaju o mnogim stvarima bez imalo stida, ali sve zavisi od konteksta. Mislite samo: on leži gol i ranjiv, a vi ga bockate njegovim neuspesima.

Bolesti

Ovo nije vreme da pričate o vašem cistitisu, bubu u desnom oku, labavom kuku ili bilo čemu drugom. On je samo ubeđen da si ti najbolja i najpoželjnija žena na svetu i pusti ga da živi malo u tom uverenju.

Lucki Bussines/iStock/GettiImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

seks posle 50-te

tantrička šestica

Tantrički seks u 7 koraka

Između posla, dece i drugih svakodnevnih stresora i obaveza, seks može početi da gubi na značaju – sve manje prioritet, sve više nešto što imponuje…

Erogene zone kod žena

Top 7 erogenih zona kod žena

Erogene zone kod žena, kao i kod mužaraca su brojne, a predstavljamo jedno najčešće.[lwptoc]Da li poznajete svoje telo? Ne žurite da…

Detaljnije