Hidrirana i zaštićena koža bez neželjenih tragova

od strane | jun 4, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Zahvaljujući saznanjima o štetnosti nezaštićenog izlaganja suncu, zaštita od sunca danas je postala neizostavna navika, poput pranja zuba. Ipak, postoje oni dani kada, čak i ako smo apsolutno svesni koliko je to važno, propuštamo da na lice i telo nanesemo preparat za zaštitu od sunca. Svakodnevica je sve užurbanija, vremena imamo sve manje, a kreme za zaštitu od sunca zahtevaju da neko vreme sačekate da se upiju ili čak ostavljaju trag koji duže traje, vidi se i smeta.

Ali, od ovog leta stvari se u tom pogledu menjaju.

Upotreba preparata za zaštitu od sunca nikada nije bila jednostavnija nego sada.

Iz Eucerin® istraživačkog centra, već dokazano efikasnoj Eucerin® liniji za zaštitu od sunca pridružio se Eucerin®Hydro Protect Ultralagani fluid za zaštitu od sunca SPF50+!

Uz upotrebu ovog preparata koži lica možete brzo i jednostavno pružiti svu neophodnu negu i zaštitu. Kada je telo u pitanju, tu je već provereni Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+.

ZAŠTITA I HIDRATACIJA, VAŠA TAJNA KOMBINACIJA!

Zašto je Eucerin®Hydro Protect Ultralagani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ drugačiji od drugih preparata za zaštitu lica od sunca? Razloga je mnogo. Ali da krenemo redom.

Ovaj ultralagani fluid odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Što znači da ste oslobođeni brige da li odgovara vašem tipu kože. Lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Zahvaljujući tome, odmah nakon nanošenja možete da krenete sa šminkanjem. Znači, upotreba je jednostavna. A benefiti?

Eucerin®Hydro Protect Ultralagani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ jedinstven je zato što, osim efikasne zaštite, istovremeno pruža intenzivnu hidrataciju. To znači da je vaša koža zbrinuta, sveža, lepa i zaštićena uz upotrebu samo jednog preparata! Kao i svi Eucerin® preparati za zaštitu od sunca, i ovaj je zasnovan na naprednoj spektralnoj tehnologiji koja kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu, sa likokalkonom A, koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Pored toga, formulacija Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ sadrži Hidro-tech complex, kombinaciju hidrirajućih sastojaka, koju čine hijaluronska kiselina, prirodni vlažeći faktori i glicerin. Zahvaljujući tome, povećava hidrataciju vaše kože do 25%, dok istovremeno obezbeđuje zaštitu DNK kože od oksidativnog stresa izazvanog UV zračenjem i pruža veoma visoku UVA i UVB zaštitu, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Tokom ispitivanja u kojem je učestvovalo 35 žena od 18 do 65 godina, 89% izjasnilo se da je nakon nanošenja Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ njihova koža trenutno hidrirana, 100% ocenilo je da se preparat lako razmazuje, a 90% da je odličan za ponovno nanošenje.

Pretpostavljamo da to znate, ali da podsetimo – pre nanošenja ovog preparata za negu i zaštitu temeljno očistite kožu. Nakon toga blago promućkajte bočicu fluida i na dlan istisnite deblju liniju preparata koja se proteže od korena dlana do vrha srednjeg prsta. Na kraju utrljajte preparat u kožu lica, vrata i dekoltea.

EFIKASNA ZAŠTITA BEZ LEPLJIVIH TRAGOVA

S obzirom na to da je koža tela tokom leta i u gradu izložena suncu, vaša letnja rutina zaštite od sunca, čak i kada niste na odmoru ili plaži, ne sme se zaustaviti na licu. Mnoge od nas uverile su se u to kada su nakon bezazlene šetnje do posla ili majskog izleta u prirodu, mislivši da „sunce još nije tako jako”, a nevoljne da se suoče sa masnim tragom na koži i odeći, uočile crvenilo na koži. Ali za ovakve propuste nema razloga – jer Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca  za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+ pruža visoko efikasnu zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja, a bez lepljivog traga na koži. Inovativna Dry-Touch formulacija ovog preparata kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente, lako se nanosi, a samo nekoliko trenutaka nakon toga koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena. To istovremeno znači i da na plaži više nema lepljenja peska za kožu.

VAŽNO!!!

U skladu sa politikom održivosti i zaštite životne sredine brenda Eucerin®, formulacije Eucerin® preparata za zaštitu od sunca ne sadrže mikroplastiku, a iz pakovanja su, kao kod svih Eucerin® proizvoda, isključena štampana uputstva. Detaljne infomacije o preparatima možete saznati na sajtu www.eucerin.rs

SAVET PLUS:

Osećate da tokom dana vaša koža posustaje u borbi da zadrži hidriranost i svežinu, jer je klimatizovane kancelarije i vrelina spoljašnjeg okruženja stavljaju pred dodatne izazove?

  • Pre preparata za zaštitu od sunca na lice, vrat i dekolte nanesite nekoliko kapi Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster seruma. Kap ovog preparata naneta na kožu obezbediće 24 sata optimalne hidriranosti, daće vašoj koži novu svežinu, blistavost i jedrinu i umanjiće sitne bore na površini.
  • Potrudite se da tokom dana pri ruci imate Eucerin® Hyaluron Hidrantni sprej. Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola omogućava da ovaj sprej aktivira prirodne mehanizme hidratacije kože. Zahvaljujući tome, pružiće vašoj koži trenutnu, ali i dugotrajnu, hidrataciju i učiniti da odmah postane nežna na dodir i izgleda svežije i blistavije.

RedakcijaPR EUCERIN

Najnovije na portalu Marie ClaireUmetnost koju stvaraju hirurzi

 
FEJSLIFTING

dr Predrag Matejin
Predstavlja jednu od najkompleksnijih, ali i najefikasnijih, metoda podmlađivanja lica na polju estetske…
Plodnost nakon 40. godine

Poznato je da vreme značajno utiče na plodnost žena, koja postepeno opada nakon 35. i brzo posle 40. godine. Ovo je normalan proces za sve žene u v…

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje