Kako nositi mini haljine leta 2024. prema Kate Moss

od strane | maj 21, 2024 | Lifestyle | 0 Komentara

Manekenka Kate Moss i u svojim pedesetim drži lekcije stila, ovog puta na temu: kako nositi mini haljine leta 2024. 

Kate Moss (Kejt Mos) je oduvek volela klasične komade koji čine veliki deo njene garderobe. To je ponovo dokazala ove nedelje u Tate Modern gde je prisustvovala reviji Sabato de Sarna za Gucci Cruise 2025. Slavna manekenka je svojevremeno rado nastupala za Gucci, a ovoga puta posmatrala je reviju iz prvog reda. Ipak, od glave do pete obučena u poznati brend.

Nevažno nosite li Gucci ili Zaru, najvažnija stvar u jednom autfitu je veština kombinovanja. A nju svakako  možemo naučiti od manekenke koja je devdesetih harala scenom i ostavila neizbrisiv trag.

Za ovu gala priliku, legendarni supermodel iz 90-ih odlučila se za izgled koji odiše elegancijom, ali i senzualnošću – mini haljinu, koja prikazuje njenu frizuru u punom sjaju i stvarno je zadivljujuća, pre svega zahvaljujući detaljima od čipke na stezniku. Sve je to dopunila štiklama savršeno kombinovanim uz prozirne hulahopke. Jer, koliko god šetnja bez čarapa bila trend, pokrivene noge i dalje su sinonim za eleganciju čak i proleća-leta 2024. Kaput prebačen preko ramena daje dašak nepobaveznosti i upućuje na narastajući trend „šik bez napora“. Klač torbica je, takođe, neizostavna, kao i nakit kome svemu daje dozu elegancije i čini da ovaj monohromatski crni autfit ne utone u dosadu. Isto postiže i tekstura cipela na neverovatno visoku štiklu – one su od presijavajućeg laka.

Iako je odlučila da ovaj look nosi u letnjoj noći, isti izgled mogla bi da nosi i u hladnoj zimskoj noći uz deblje hulahopke i isto tako dug kaput.

Jamie McCharty/istock/gettyimagesplus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje