Megan Markl nosi najtraženije sandale ovog leta

od strane | maj 15, 2024 | Lifestyle | 0 Komentara

Još jedan trend iz prošlosti vaskrsnuo je ove godine, a reč je o japankama. Megan Markl već nosi najtraženije sandale koje će dominirati ovog leta. 

Povremeno se zapitamo zašto se neki trendovi ponavljaju; da li zaista želimo da farmerke sa niskim strukom vaskrsnu iz mrtvih? Mada, teško da će se pojaviti trend koji će svi oberučke prihvatiti, zato je moda toliko zabavna. Megan Markl najavila je povratak sandala za koje je gotovo garantovano da će dobiti masovno odobravanje.

Za godišnjicu Invictus Games, Meganino putovanje u Abudžu, Nigerija, sa princom Harijem, ponudilo je iskorakk iz njene uobičajene garderobe pune elegantnih osnovnih komada odeće. Smele boje i tradicionalne odvojenosti definisale su njenu modu, a čak je obula i sandale Emme Parsons, koje je nosila prošle godine.

Reč je o potpuno crnim sandalama japankama, sa tankim kaiševima, tankom kopčom i kratkom potpeticom. Sandale koje nosi Megan Markl koštaju 450 dolara, ali mogu se naći podjednako lepe za mnogo manje para.

Skoro da smo zaboravili na ove sandale, ali Megan nas je upravo podsetila zašto svaka žena treba da ima jedan par (i definitivno će biti jedne od najtraženijih ovog leta). Kao prvo, otmene su. Njihov minimalistički dizajn nudi suprotan pogled na zdepaste cipele koje su zasićene mainstream modom. Kao drugo, i ne manje važno, jeste to što su lagane, udobne i lako se uklapaju sa svim komadima odeće. I pokazaće vaš divni pedikir u punom sjaju.

WPA Pool/Getty Images Entertainment

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje