Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna: Pun Mesec u Strelcu će pojačati optimizam!

od strane | maj 29, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna

Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna: Najznačajniji događaj ove nedelje biće Pun Mesec u znaku Strelca 4. juna. Ovog dana nemojte obećavati ono što ne možete ispuniti.Ovo će pomoći Ribama da razumeju sebe, Blizancima da započnu zdraviji život, a Ovnovima da shvate da nije sve u snazi.

Harmonični trigon Venere i Neptuna 2. juna će povećati intuiciju povećati emocionalnu osetljivost, naročito Vage, Bika, Ribe i Strelca. Ovo će biti dobar dan za romantičan ili prijateljski izlet. Na poslovnom sektoru, aspekti Venere i Neptuna će doneti nesporazume, pa se ne preporučuju nikakva ulaganja i transakcije novca. Kontakti sa inostranstvom i partnerima mogu otvoriti ideje za saradnju.

Tranzit će olakšati i tokove nekih bolesti povezanih sa endokrinim sistemom. Vodene aktivnosti i šetnja će dobro uticati na zdravlje. Iako je ovaj period pogodan za sklapanje braka, najave veridbi i porodična okupljanja, moguće su i tajne ljubavi i intrige povezane sa bliskim prijateljima.

Škorpijama, Rakovima, Lavovima i Ovnovima, trigon Venere i Neptuna sprema zanimljive romantične avanture, a Vodoliji i Devici nova obećavajuća prijateljstva i veze.

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovima će nedelja doneti emocionalni pad koji će se ispoljavati pojačanim ogorčenjem i okrivaljavanjem  drugih za sve probleme. Čak ćete se koristiti i emocionalnim ucenama što neće naići na dobru reakciju. Na profesionalnom planu, moraćete da dodnosite teške odluke, a finansije će vas naterati na štednju. Obratite pažnju na hormonske poremećaje u telu.

Bik (21. april – 20. maj)

Neko će vam uputiti neiskrene savete vezane za posao i lične odnose. Dobro raspoloženje Bika će smanjiti uobičajene kritičke stavove, pa će postati lakoverni. Neki Bikovi će kriti tajne srodnih duša i možda obnoviti kontakt sa bivšim ljubavima. Zdravlje će biti dobro za sve, osim za one koji imaju bolesti bubrega.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Za Blizance će se nastaviti  period izvesnoh zatišja od prošle nedelje. Ako ste se prošle nedelje odmarali, ove ćete se dosađivati. Podstaknite i psihičke i fizičke aktivnosti kako se ne biste ulenjili. Finansije će biti stabilne. Ljubav može izazvati probleme jer će izbor koji morate da donesete uticati i na vašu srodnu dušu. Zdravlje će biti dobro.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ova nedelja će psihički biti poprilično teška, ali će zato finansijski uspesi i dostignuća biti više nego zadovoljavajući. Ipak, Rakovi će se fokusirati na svoje neuspehe, više nego na uspehe i zbog toga će se zatvoriti u sebe. Rekreacija na otvorenom će Vam pomoći u borbi za duševni mir. Romansa će vas oraspoložiti krajem nedelje.

Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna: Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će provesti nedelju u traženju romantike i inspiracije i osećanja će biti u glavnom fokusu. Na profesionalnom i finansijskom planu neće biti značajnih promena. Međutim, zaposleni u kreativnim profesijama će možda pokrenuti projekat koji će doneti značajan priliv novca. U drugoj polovini nedelje moguće su alergijske reakcije.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Želećete samoću, mir i red, a verovatno ćete i ostvariti tu želju. Neće to poći za rukom svim predstavnicima znaka, ali većini hoće. Na profesionalnom planu će možda uslediti ponuda za posao, što će stvoriti šanse i za povećanje prihoda. Na romantičnom planu neće biti promena, ali ih Device neće ni želeti. Što se tiče zdravlja, posvetite se detoksikaciji organizma.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Iako ćete osetiti opšti pad energije, to neće uticati na vaše kreativne planove i ljubavnu sferu. Vage koje su u vezu osećaju čvrstu povezanost, a Vage koje su same planiraju sastanke i odmore. Predstavnici znaka koji se bave trgovinom će imati priliku da napreduju na poslu i finansijski. Zanemarićete fizičke aktivnosti i to vam neće prijati.

Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna: Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpijama se sprema teška nedelja jer trud koji su uložili neće biti direktno proporcionalan uspehu. Posao će zahtevati visoku koncentraciju, a i finansijsko stanje će zabrinjavati. Na romantičnom planu su moguće kratke i prolazne avanture bez ozbiljne budućnosti. Povećajte fizičku aktivnost da biste se izborili sa stresom.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će se prepustiti neradu do sredine nedelje iz proste lenjosti. Neki predstavnici znaka će se suočiti sa neprijatnim posledicama borbe za pravdu. Iako Strelčevi teže iskrenosti, ovoga puta neće biti prikladna situacija za to. Zdravlje će biti odlično, a romantična sfera će usamljenima doneti novo poznanstvo.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će biti intelektualno opterećeni ove nedelje jer će se fokusirati na rešavanje važnih pitanja i problema. Zanimljiva poznanstva na poslovnom planu bi mogla biti plodonosna, a ljubavna sfera će biti stabilna. Nervna napetost može dovesti do glavobolje i problema s koncentracijom. Umerena fizička aktivnost će pomoći u ovome.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Neki predstavnici znaka će početi da rešavaju dugogodišnja pitanja nasleđa, imovine i nekretnina. Porodične Vodolije će se uhvatiti u koštac sa dečijim problemima, dok će se romantičnom planu Vodolije osećati olakšanje zbog pomirenja nakon sukoba. Dobro zdravlje i optimističan stav će pomoći Vodolijama da se izbore sa poslovnim izazovima.

Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna: Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribama će nedelja doneti konflikte na poslovnom planu. Vatreni znak će iznervirati Ribe koje će i same sebe iznenaditi sopstvenom reakcijom. Na romantičnom planu ćete biti u fokusu nekog obožavaoca. Finansije će biti stabilne što će vam omogućiti dugoplaniranu kupovinu. Zdravlje će biti dobro sa blagim rizicima od prehlade.

nortonrsx/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje