Srebrni nokti su u modi: Svi ćemo pomalo svetlucati ovog leta

od strane | jun 9, 2024 | Lifestyle | 0 Komentara

Beli nokti su uobičajeni, klasičan izbor za leto. Međutim, ako tražite nešto malo modernije, tu su srebrni nokti. A mi smo pronašli najlepše ideje. 

Beli i srebrni nokti dominiraju na Instagramu i bukvalno postoji bezbroj ideja koje možete kopirati. Bez obzira na to da li više volite suptilni ili upadljivi dizajn, prelivajući ili svetlucavi manikir, u nastavku ćete pronaći prelepe ideje.

Srebrni nokti obeležiće ovo leto, a ovo su najlepše ideje

1. Srcići i zvezdice


Članak se nastavlja posle reklama

Za manje svetlucavi srebrni i beli izgled noktiju, uzmite u obzir prelivenu bledo sivu bazu uparena sa belim srtežima. Vrlo lako možete i sami da ga napravite, a osim odgovarajućih lakova, trebaće vam tanke četkice i štapići za iscrtavanje.

2. Sa cvetićima

Ako, s druge strane, žudite za svim sjajem, odlučite se za srebrni baršunasti manikir, poput ovog holivudske manikirke LaTara Haye. „Magnetni lakovi su odličan način da dodate dubinu svom manikiru“, kaže ona.


Članak se nastavlja posle reklama

3. Frenč sa srebrnim

Koliko su lepi ovi sjajni beli francuski vrhovi u obliku badema? Srebrni nebeski dragulji podižu manikir na viši nivo. Idealan dizajn za nastupajuće leto.


Članak se nastavlja posle reklama

4. Beli nokti sa srebrnim šljokicama

Za jednostavan srebrno-beli manikir, počnite sa belom bazom i dopunite je holografskim šljokicama. Ili se odlučite za lak koji radi sve.


Članak se nastavlja posle reklama

5. Srebrni frenč s perlicama

I ovaj manikir nam se jako dopada – srebrni francuski vrhovi sa klasičnom prozirnom ružičastom bazom. Da biste ubacili belo u dizajn, dodajte biserne akcente.


Članak se nastavlja posle reklama

6. Hromirane pečurke

Ultra zabavan letnji manikir. Ako volite da crtate, možete i sami da ga napravite. Ili kupite nalepnice za nokte.

7. Nokti u plamenu


Članak se nastavlja posle reklama

Ako volite srebrne hromirane nokte inspirisane Harlijem, ali želite da odbacite ljupke detalje srca, evo primera kako to može da izgleda. Prilično žestoko, zar ne?

CHRISTINA RADCLIFFE/gettyimages.co.uk

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje