Troje sandala sa kaišićima koje će vladati ovog leta

od strane | maj 26, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

sandale sa kaišićima

Sandale sa kaišićima postale su šik detalj letnjeg stila. Naučite kako da ih stilizujete za najjači efekat

Sandale sa kaišićima čine stil istovremeno svestran i bezvremenski, sa mnogim novim varijacijama koje stižu ove letnje sezone. Khaite, Celine, Gianvito Rossi samo su neki od brendova koji sandale sa kaišićima učinili vrhunskim modnim dodatkom.

Bilo da su ravne, na kitten petu ili stileto štiklu, sandale sa kašićima su neophodne ako želite da izgledate šik i elegantno tokom leta 2023. Odlučite se za neutralne nijanse poput crne, bele i bež i skromne potpetice za svakodnevne autfite. Za koktele, večere i posebne prilike, potražite jarke boje i stileto štikle.

Troje sandala sa kaišićima koje su vam neophodne ovog leta

Ravne sandale sa kašićima

Ravne sandale sa kašićima su univerzalni favorit za sve one kojima je udobnost prioritet. U neutralnim nijansama poput crne, žute i bele, one su veoma raznovrsne i uvek tako šik za autfite koji se kreću od ležernih do elegantnih.

Sa čime da ih stilizujete: Lepršava haljina.

Sandale sa kaišićima na stileto štiklu

Sandale sa kaišićima i stileto štiklom su jedan od najsvestranijih stilova koje možete imati u svojoj garderobi. Pravi stil za nošenje bilo gde, isprobajte svoje sandale u kombinaciji sa bluzom i farmerkama za ležerne dane ili uz koktel haljinu za venčanje.

Sa čime da ih stilizujete: Kombinujte ih sa poslovnim odelom.

Sandale sa kaišićima i kitten štiklom

Unapredite pragmatičan stil parom sandala sa kaišićima i kitten štiklom koja je apsolutni hit 2023. godine. One se mogu nositi sa haljinama, suknjama, pa čak i u sportskim kombinacijama. Za maksimalnu svestranost, odlučite se za neutralne boje poput crne, braon, boje slonovače ili bele.

Edward Barteholt, Frazer Harison, Pablo Cuadres/Stringer/GettyImagesEntertainment

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje