in

Tužno

MALA SUNČICA NAPUNILA GODINU DANA Ćerka Nebojše Glogovca je toliko neodoljiva da smo potpuno očarani

Divno

Nebojša Glogovac i Milica
Foto: Printskrin Instagram and Youtube

Mala Sunčica Glogovac napunila je godinu dana. Ćerka Nebojše Glogovca i Milice Šćepanović je neodoljivo zakoračila u svet dece, a to je objavila njena mama na Instagramu.

Milica je okačila na Instagram sliku male Sunčice uz kratki opis koji će svakome izmamiti osmeh.

Kako je Nebojša Glogovac upoznao drugu ženu Milicu Šćepanović i zašto se razveo posle 18 godina od Mine

– Ona danas slavi svoj prvi rođendan. Neustrašivo se kreće. Uvek nešto žvaće. Ukrase za kosu ne voli. Voli maline. Ume da kaže jasno – ne. Kikoće se. Žuta je suknja mamin hir. Oblaci joj se sa puta sklanjaju. Mace takođe. Ne znam za vas, ali mi smo potpuno očarani. Sunčica ☀ Ljubav“ – napisala je Milica.

Uz priču je objavila i ovu fotku:

Nebojša Glogova ćerka Sunčica

Nebojša Glogovac inače svoj privatni život drži podalje od medija, ali dovoljno je prepoznati njegove stavove i pogledati njegove klince da bismo skapirali kakav je „ćale“.

„Nematerijalne vrednosti koje se ne mogu izraziti novcem su zaboravljene. Upravo na njih bi deci trebalo skrenuti pažnju. Važno je da im povratimo veru u to da su hrabrost, poštenje i ljubav dobri. Deca uče po modelu. Zbog toga je ključno da taj model bude ispravan i human, kao i da počiva na pravim vrednostima. Svojim primerom i ponašanjem dajemo im orijentir šta da rade u budućnosti“, rekao je Glogovac jednom prilikom.

Pa, čini se da u njegovom slučaju to sve ide kako treba.

Pre Milice, Glogovac je bio u braku sa slikarkom Minom, sa kojom ima dva sina – Gavrila i Miloša.

Pročitajte ovde teme vezane za Nebojšu Glogovca.

(Piplmetar.rs/Noizz)

Loading...