in

MASIMO SAVIĆ I BEBI DOL Sve o zaboravljenoj ljubavi para koji je drmao novim talasom u eks-JU

– Upoznao me je sa svojom majkom koja je živela u jednom božanstvenom mestu u Istri. Ona me je mnogo volela – navela je Bebi i dodala šta je razlog njihovog raskida

Bebi Dol i Masimo Savić
printskrin

Masimo Savić i Bebi Dol osamdesetih godina prošlog veka bili su jedan od najintrigatnijih parova na eks-YU sceni.

Kako je izgledala ta ljubav, možemo da zamislimo tek iz retkih osvrta Masima Savića, novinskih tekstova diskutabilne istinitosti, ali i iz snimka na kojem zajedno pevaju „Sunce sja, trava miriše“.

Mnogi fanovi komentarišu da se upravo na ovom snimku vidi koliko su zaljubljeni.

– To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to – ispričao je Masimo u intervjuu za magazin Grazia.

Bebi Dol i Masimo Savić nekad i sad

U vreme kada je Bebi Dol učestvovala na Farmi, Masimo je za Blic rekao:

– Gledao sam i ja „Farmu“ i sve to što se događa… U vreme kada smo se zabavljali, Bebica je bila jedna veoma načitana osoba, nabijena kreativnošću, novim saznanjima koje je bila spremna da podeli sa svima. Međutim, svaki umetnik mora da se dokazuje non-stop i stalno da radi na novim projektima i albumima. Ona je negde stala. Mi smo prekinuli komunikaciju još ‘89, ali pratim sve što se dešava u Srbiji, pratim i serijale „Farme“ koji su išli… Jasno, kad muzičar nema dovoljno posla, on će prihvatiti da bude i na „Farmi“. Ja to ne mogu sebi da dopustim. Imam bend pred kojim odgovaram kao neko ko organizuje poslove. Imam 15-ak porodica koje indirektno zavise od mene i zato ne smem da se zaustavim.

Bebi je nedavno u jednoj emisiji ispričala kako je sve to počelo.

– Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Masima Savića. On je bi pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej – prisetila se beogradska umetnica.

Njihova romansa tada nije počela, a Masimo je Bebi priznao kasnije da je stekao utisak da je uobražena.

Bebi Dol i Masimo Savić nekad i sad

– Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem. Tada je počelo sve – otkrila je Bebi.

Važili su za skladan i poželjan par.

– Upoznao me je sa svojom majkom koja je živela u jednom božanstvenom mestu u Istri. Ona me je mnogo volela – navela je Bebi i dodala šta je razlog njihovog raskida.

– Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu – otkrila je pevačica, prenosi portal avaz.ba i Story.rs.

Bebi Dol i Masimo Savić nekad i sad

Bebi se tek pre dve godine udala za Aleksa Todorovića, profesora ruskog jezika i književnosti. Uzela je njegovo prezime, i svoje pravo ime Dragana, promenila u Dana.

Masimo je oženio Enom Kondić, sa kojom ima kćerku Mirnu.

U ovom spotu, kako pišu korisnici na društvenim mrežama ali i Jutjubu, najviše se vidi koliko se vole.

Šta vi mislite?

(Piplmetar.rs)

Loading...