in

haha Tužno Štaa? Awww

MATEJA DIČIĆ: Ovo je muž glumice Nine Janković (FOTO)

Printskrin: Youtube/

Glumica Nina Janković je tri godine u srećnom braku sa Matejom Dičićem. Lepa Šapčanka donedavno je glumica zaljubljenu forenzičarku u seriji Ubice mog oca.

– Prevazišlo je sva moja očekivanja. Sedmicu pre svadbe plašila sam se da nešto ne zaboravim i da neki detalj ne krene po zlu. To jutro i nije počelo baš najbolje. Naime, iako sam veče pre venčanja probala venčanicu, kada sam došla da je obučem, shvatila sam da sam smršala za jedan dan. Iako je venčanica visila na meni, zahvaljujući Ivani Rabrenović brzo smo sanirali problem – rekla je Nina Janković odmah posle svadbe za Stori i dodala:

Gotova i repriza ? #ubicemogoca #serija #rts #prvasezona #aleksandar #jelena #vukkostic #ninajankovic

A photo posted by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on

– Ali, ni taj peh nije uspeo da mi pokvari raspoloženje. Nisam se nervirala, bila sam potpuno smirena, što je stvarno čudno za mene, posebno u tim trenucima. Jedva sam čekala da počne žurka. Iskreno, kada sam videla novinare ispred crkve, nisam bila oduševljena, a posebno jer su neki od njih želeli da uđu unutra. Smatram da je to veoma intiman čin koji sam želela da podelim samo sa svojim prijateljima i članovima porodice. Međutim, ni to mi nije pokvarilo zabavu.

Ovo je njen muž Mateja Dičić:

Muž i žena ? pečena #malilosinj #croatia #odmor #more #uzivanje #muzizena

A photo posted by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on

Nina Janković na Instagramu često objavljuje njihove zajedničke slike:

❤️

A photo posted by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on

(Piplmetar.rs)

Loading...