in

ODLUČILA SAM DA POČNEM SVOJU PRIČU Emotivna poruka trudne Milice Dabović rasplakala Instagram

Bivša košarkašica pred porođaj otputovala u Crnu Goru

Milica Dabović
printskrin

Milica Dabović je trudna i uskoro bi trebalo da se porodi. Sa svojim izabranikom Vukom čeka prvo dete.

Otputovala je u Crnu Goru kako bi uživala sa porodicom i pripremila se za porođaj.

Oni su je i inspirisali da objavi poruku u kojoj je objasnila kako je živela proteklih godina, te da su joj se dašavale i lepe i ružne stvari.

Poruku prenosimo u celosti:

Razmišljam, zatvorila sam oči na par minuta i odlučila da počnem svoju priču. Odrasla sam, mislim da mnogo toga znam, a svesna sam koliko ne znam, i koliko toga još treba da naučim. Kao mala sam uvek želela da budem prva u svemu, nisam znala za poraze i najviše na svetu sam volela pobede, porodicu i loptu! Nisam znala koliko se zapravo samo iz poraza može naučiti i koliko te poraz tera na više (a tera te i da ga voliš) Pitate se čega više? Pa, reći ću vam, više rada, treninga, odricanja, suza, znoja, želje, borbe, više ciljeva, ljubavi, vremena, odlučnosti…

Milica Dabović
Printskrin

Jedno što nikada nisam želela, a to je da odustanem jer i kada mi je bilo teško, preteško znala sam da sam rođeni fajter, umela sam da se borim, da verujem, da dajem svoj maksimum, da kidam, da plačem, vrištim a i da se mučim i maltretiram ,da opstajem i da za sve postoji razlog i pravo vreme. Kada čitam vase porukice, zapitam se da li imate predstavu šta je život? To je jedna velika borba, jedan rat sa mnogo bitki u kojima moramo pobeđivati, a nikako odustajati!

Milica Dabović
Printskrin

Zainatite se, kada trenirate bilo koji sport nema više nazad, samo napred CILJ, ŽELJA I VOLJA. Nema ništa lepše, verujte mi.

Milica Dabović
pritnskrin

Terajte sebe na ostvarenje iz dana u dan, verujte da i vi možete biti jedan Nole, Teo, Đorđević, Stojaković, Danilović, Prtrović,Bogdanović, Žika, Prlainović, Čavić, Tipsarević, Zimonjić, Kralj, Mihailović, Mijatović, Grbić, Štefanek, Lekić, Šekarić, Ognjenović, Ivanović, Janković, Maksimović, Mandić, Tijana, Ana ili Milica, da i vi možete biti slavni, osvajati medalje, odlaziti na Evropska i Svetska prvenstva, verujte mi da do OLIMPIJSKIH IGARA nije teško doći samo ako je vaša vera dovoljno jaka.

Nemojte da ja verujem više od vas!

Možete se vraćati sa osmehom na licu, biti ponos vašim roditeljima i ponos cele Srbije. Ne postoji lepši osećaj od tog. Verujte mi, ja znam, ja sam osvajala, verovala i nikada nisam odustajala!!

Voli vas Mili!!! Nikad ne odustaj!

(Piplmetar.rs)

Loading...