in

Na prvi pogled divna fotografija sa letovanja, na drugi pogled istina koja pogađa svaku majku

– Nisam objavila ovu fotografiju dok smo bili na putu jer sam mrzela kako mi izgleda stomak – rekla je

olivija
house of white

Na prvi pogled fotografija mlade mame na kojoj uživa na plaži sa svojom ćerkicom je predivna. Istina je ipak nešto drugačija i otkrila je upravo žena sa slike – Olivija Vajt.

Olivija ima 28 godina i vodi blog pod imenom „House of White“. Ona nije htela da šeruje prelepu fotografiju na društvenim mrežama jer joj se nije dopadala. Šta nije u redu?

Olivija ima dvoje dece i iz Melburna je, a na svom blogu je otvoreno pričala o nesigurnosti koju oseća zbog svog tela.

– Nisam objavila ovu fotografiju dok smo bili na putu jer sam mrzela kako mi izgleda stomak. Koliko god se trudim da imam samopouzdanje i da budem pozitivna u vezi sa svojim izgledom, to nije samo prekidač koji pritisneš i odjednom si 110 odsto zadovoljan sobom – kaže ona i dodaje da svaka žena ima dobre i loše dane, posebno kada te posmatraju male oči.

olivija mama i beba
Foto House of white

Pošto je skupila hrabrost da objavi sliku sa 22-mesečnom ćerkicom Tedi, ova mlada žena je poželela da podseti druge mame da misle pozitivno o sebi.

Svaki da moraš da se podsećaš da si divna bez obzira što drugi i tvoj mozak pokušavaju da te obmanu. Ovo je divan trenutak moje ćerke i mene i uspomena koju želim da sačuvam zauvek i ništa ne može to da pokvari – izjavila je.

Pošto je objavila sliku, počele su da joj stižu različite reakcije sa svih krajeva sveta.

– Htela sam da vas podsetim na nešto jako važno. Pre neki dan kada sam postovala sliku s plaže su me oduvali odgovori mama koje su rekle da su se osećale isto kada su gledale svoje fotografije koje nisu objavljivale nigde jer im se nije dopadalo kako su izgledle. Neki ljudi naravno nisu imali da mi kažu ništa lepo. A bilo je i onih koji su me podsetili koliko sam srećna što uopšte imam takve slike i znate šta? Potpuno su u pravu – napisala je Olivija.

olivija mama i beba
Foto House of white

Jedan komentar je ipak ostavio najveći utisak.

– Jedan komentar sam dobila od mame iz Amerike koja je rekla da je izgubila dva sina od 18 i 20 godina u saobraćajnoj nesreći. Molila me je da ne obraćam pažnju na to kako izgledam na slikama jer je ona zažalila što je iz istog razloga krila svoje slike sa decom. Moje srce se rasprslo u hiljade komada zbog nje. Oči su počele da mi suze u tom trenutku i kao da me je udarila tona kamenja. Znam da je njena priča jedinstvena, ali tako često se žalimo da nismo na slikama jer smo uvek mi te koje fotografišemo, a onda se pojavimo na jednoj i čak je ni ne zadržimo jer nam se ne sviđa kako izgledamo – priča Olivija.

(Piplmetar.rs/Noizz)

Loading...