in

NATAŠI BEKVALAC ZAVIDE RUŽNE ŽENE: Vlasta Velisavljević izjavom odbranio njenu ulogu Drage Mašin

Printskrin: Instagram, Youtube

Nakon što su mnogi u javnosti osudili reditelja Ljubišu Ristića što je izabrao pevačicu Natašu Bekvalac da tumači lik Drage Mašin u predstavi „Tajna crne ruke“. Poznati glumački bard Vlasta Velisavljević stao je u njenu odbranu.

NAJGLEDANIJA EMISIJA “SLAGALICE” U ISTORIJI: Evo zašto je Kristina Radenković podigla gledanost KVIZA (VIDEO)

– Pa zar je ona prva koja igra u pozorištu ili na filmu? Setimo se samo Živana Saramandića, koji je u ulozi Sirana de Beržeraka dobijao ovacije na sceni. Bio je briljantan, gledao sam ga. Interesantna su ta imena koja su protiv Nataše, moglo bi se to analizirati. Kažu da nema škole, pa šta? Zar je baš svi glumci imaju? Al’ sam se zauzeo za nju? Šalim se. To zbilja mislim. Malo je kriza u glumačkom svetu, nikome se ne dopušta da zaviri u taj naš svet, a mi glumci se mešamo i u tuđa posla. Nataša je lepa žena, a ove manje lepe su protiv – rekao je za Novosti Vlasta Velisavljević, koji je igrao u glumačkoj postavi pre 33 godine.

KRISTINA BEKVALAC TRUDNA: Kad vidite SOBU ZA BEBU, mislićete da je BAJKA (FOTO)

Pre 33 godine mjuzikl „Tajna Crne ruke“ režirali su Ljubiša Ristić i Puriša Đorđević.

Ulogu Drage Obrenović Mašin igrala je Tanja Bošković. Radko Polič je bio kralj Aleksandar Obrenović, Aleksandar Karađorđević, pa čak i prestolonaslednik Ferdinand jer nije bilo glumačkih alternacija, kao što je to slučaj sa ovogodišnjim mjuziklom. Apisa je igrao Branislav Lečić, Nikolu Pašića – Ljuba Tadić, a glumili su i Mira Karanović, Dara Džokić, Drago Čumić, Ivanka Lukateli.

Da li vi podržavate Natašu Bekvalac ili mislite da je neka glumica trebalo da igra Dragu Mašin?

(Piplmetar.rs)

Loading...