in

Vrh Awww

NEKAD I SAD U jeku popularnosti nestala sa TV, udala se, rodila dve ćerkice i evo kako danas izgleda Mari Mari

Nestala je sa muzičke scene (nadamo se na kratko, jer je jedan od najjačih vokala), jer se posvetila porodici i muzičkoj radionici u kojoj uči decu da pevaju

mari mari nekad i sad
Printksrin youtube, montaža piplmetar.rs

Sećate li se naše pevačice Mari Mari, čije je pravo ime Marija Marić? Nekad je bila enormno popularna, a onda se povukla iz javnosti. Barem nam se tako učinilo.

Nestala je sa muzičke scene (nadamo se na kratko, jer je jedan od najjačih vokala), jer se posvetila porodici i muzičkoj radionici u kojoj uči decu da pevaju.

Ovako je nekad izgledala:

Posted by Aleksandar Dunkić on Donnerstag, 17. Mai 2012

Jedno vreme, njena pesma: „O, mama“ bila je jedna od najpopularnijih na svim TV i radio stanicama:

Mari Mari je postala mama (kad smo već pomenuli pesmu), ima dve predivne ćerkice, a o majčinstvu kaže da joj je ono dalo još veću snagu da stremi ka svim svojim ciljevima.

Ima punu podršku muža:

– Sigurno je da bez podrške supruga i porodice ne bih mogla da ostvarim sve svoje profesionalne ideje. Znala sam kakvog partnera želim kraj sebe i upravo sam takvog i dobila. Uroš je dobar i požrtvovan otac kom ništa nije teško − priča pevačica za portal Žena.rs o suprugu koji je, poput većine ovdašnjih muškaraca, priželjkivao sina, ali je po Uninom rođenju vrlo brzo promenio mišljenje. Sada tvrdi da više voli devojčice.

Za ćerkice kaže da su je učinile boljom osobom.

Ne sumnjamo… deca menjaju svet i ljude na bolje… A što se Mari Mari tiče, sigurni smo da biste i vi voleli da se vrati na scenu, jer prelepo peva.

(Jasmina R.)

Loading...