in

NIJE MI TEŠKO PALO Dragana Katić prvi put iskreno o razvodu

“Meni nije teško pao zato što je to bila moja odluka. Meni su možda neke veze koje sam pre toga imala, pa su bile prekinute, teže pale nego sam razvod” – rekla je Dragana

dragana katić

Voditeljka Dragana Katić na TV ekranima uvek je nasmejana i doterana, te se čini da nema nikakvih problema. Ali kao i svaka druga žena, ima i ona i otvoreno je govorila o tome da joj je psihijatar pomogao u teškim trenucima.

„Imala sam teške dane, pre svega kada sam iznenada, posle kratke i invazivne bolesti, izgubila dragu prijateljicu. Posle toga roditelje, a kao jedinici, to mi je baš teško palo. To su užasno bolni i prelomni momenti u mom životu. Kada sam osetila potrebu da se obratim psihijatru i da razgovaram o tome na koji način podnosim gubitak, ja sam to i učinila. Otišla sam i mnogo mi je pomoglo. Svima bihpreporučila da kada zapadnu u neke probleme i životna iskušenja i kada vide da ne mogu sami da se izbore sa tim posete stručno lice“, kaže Dragana.

Voditeljka kaže da ne pripada onoj grupi ljudi koji sami sebi prepisuju dijagnozu i uzimaju tablete na svoju ruku.

„Ja sam tražila da mi stručno lice sve kaže. Naravno da sam pomoću određenih medikamenata prebrodila težak životni period, pre svega bolest i gubitak majke i negde sesuočila sam tim da, koliko god čudno zvučalo, sa 48 godina moje detinjstvo prestaje. Moraš se suočiti sa tim situacijama. Godinu dana sam koristila stručnu pomoć u smislu razgovora i psihoterapije, ali uz to sam dosta radila na sebi“, objašnjava voditeljka.

dragana katić

Iako mnogim ženama razvod teško padne, Dragana kaže da to nije njen slučaj.

„Meni nije teško pao zato što je to bila moja odluka. Meni su možda neke veze koje sam pre toga imala, pa su bile prekinute, teže pale nego sam razvod“, kaže Dragana.

Foto: Instagram/Dragana Katić

Na pitanje da li je sada emotivno ispunjena i ima li muškarca kraj sebe, voditeljka odgovara:

Foto: Instagram/Dragana Katić

„Ja sam ispunjena žena u poslovnom smislu i u tom da imam dva sjajna i dobra dečaka. O nekoj vrsti emotivnosti prema nekom muškarcu još ne mogu pričam. Možda će doći, a možda i ne. Zaista nisam time opterećena. Svoj život sam usmerila na druge stvari.“

(Piplmetar.rs/Kurir)

Loading...