in

NIKAD NISAM IMAO MAJKU Potresna ispovest Petra Božovića

Glumac je pre godinu dana dobio nagradu na festivalu u Nišu i tada se osvrnuo na svoj život bez majke i situaciju koja mu se dogodila u tom gradu

Petar Božović
Foto printskrin

Petar Božović naveo je bez ustezanja čime se teši u trenucima koji mu ne padaju lako. Nikad nisam imao majku, rekao je glumac u svojoj potresnoj ispovesti.

Naime, 71-godišnji glumac je rekao da zna kako da se nosi sa teškim momentima u životu, te otkrio šta ga tada teši.

– Odem u crkvu i u polutami sednem i plačem. Suze su tvorevina Božja, koju je dao ljudima da izbrišu tugu i čemer iz svojih grudi i srca – kazao je poznati glumac sa višedecenijskom karijerom.

Petar Božović
Foto printskrin

Glumac je pre godinu dana dobio nagradu na festivalu u Nišu i tada se osvrnuo na svoj život bez majke i situaciju koja mu se dogodila u tom gradu.

– Na mojim prvim Filmskim susretima doživeo sam nešto jako lepo što nisam nikad zaboravio. Jedne večeri moji drugari glumci Josif Tatić, Faruk Begoli i ja smo malo više slavili i popili, I zaspali smo u bašti jedne kafane. Ujutru nas je našla Keva, Dragica Mandić, vlasnica kafane. Odmah nam je rekla da će da nam skuva čorbu da se oporavimo. Majku nisam nikad imao, ali sam tada osetio šta znači imati kevu. I mnogo puta posle toga sam osetio takvu ljubav u Nišu – rekao je tada Božović.

(piplmetar.rs/kurir)

Loading...