in

NOVAK ĐOKOVIĆ SNIMIO VIDEO: Dejana Bačko, nemaš pojma koliko ti se divim i koliko te poštujem, JEDVA ČEKAM DA TE ZAGRLIM (VIDEO)

Printskrin: Facebook/Dejana Bačko, Život Priča TV Prva

Dejana Bačko je slikarka iz Novog Sada, koja je rođena bez ruku i koja slika levom nogom. Njeni portreti Novaka Đokovića, koji joj je uzor, zaustavljaju dah.

Dejana Bačko je rođena BEZ RUKU, slika LEVOM NOGOM i nateraće vas da UMUKNETE. Tačka! (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: TV PRIVA/Životpriča
Printskrin: TV PRIVA/Životpriča

Piplmetar vas je već upoznao sa životnom pričom Dejane Bačko i kako je Dejana Bačko naslikala Novaka Đokovića. Upoznali ste i njenog dečka Nemanju Đurića.

Printskrin: Facebook/Nemanja Mido Đurić
Printskrin: Facebook/Nemanja Mido Đurić

Oglasite se na Piplmetru po promotivnim cenama

– I dok koračam koracima ka budućnosti svojoj, on je tu. Čini me snažnijom i uspešnijom i sigurnijom. Svaku njegovu pobedu moje levo stopalo će naslikati. Jer je on ja, ja sam on. Nole! – rekla je na svom Jutjub kanalu Dejana Bačko o Novaku Đokoviću.

Foto: Privatna athiva
Foto: Privatna athiva

Dejana je na svom Fejsbuk profilu postavila video poruku koju je najbolji teniser na svetu Novak Đoković poslao za nju.

Pročitajte sve o Dejani Bačko na Piplmetru.

– Draga Dejana, pre svega želim da iskažem svoje zadovoljstvo što mogu da ti se obratim pa makar i ovim elektronskim putem i da ti kažem koliko te volim, koliko te poštujem i koliko ti se divim. Divim se tvojoj snazi, tvojoj volji i tvom talentu. Ne samo slikanju, tekvondu, da učiš, da budeš student, da se razvijaš. Ti si nama svima idol, inspiracija i svojim primerom pokazuješ ljudima koliko je bitno da se ne predaju. Jedva čekam da se zagrlimo i upoznamo uživo i znam da će taj trenutak brzo doći – između ostalog je rekao Novak.

Ovako je DEJANA BAČKO, slikarka bez ruku, naslikala NOVAKA ĐOKOVIĆA levom nogom (FOTO)

Pogledajte video:

REPORTAŽA O SRBIJI u kojoj možeš i ti da učestvuješ. Pogledaj ovde.

(Piplmetar.rs)

Loading...