in

Tužno Štaa?

NОVI NAPAD NA MAKSIMOVE AVANTURE Evo zašto je ponovo obrisan crtani film sa Jutjuba

U neslavnoj epizodi oko borbe autorskih prava u junu Maksimove avanture bile su obrisane zbog toga što je Advantec grupa rekla da su Mama voli bebu i Maksimove avanture njeno intelektualno delo

Pre izvesnog vremena, tačnije 14. juna, Piplmetar je objavio vest da su sa Jutjuba obrisane sve epizode Maksimovih avantura. Sada je autor crtanog filma i pesmica za decu ponovo napadnut.

PODRŠKA!!! Evo zašto su sa Jutjuba obrisane sve epizode crtanog filma Maksimove avanture

U neslavnoj epizodi oko borbe autorskih prava u junu Maksimove avanture bile su obrisane zbog toga što je Advantec grupa rekla da su Mama voli bebu i Maksimove avanture njeno intelektualno delo.

Nikola Tomić, poznatiji kao Nykk Deetronic, pobedio je u tom sporu i Maksimove avanture su vraćene na njegov kanal.

Sada je doživeo ponovo brutalni napad na svoje crtane filmove od, kako nam je rekao, Miroslava Lj. Jelića, crtača pozadine i sporednih likova u crtanom filmu Maksimove avanture.

– On je bio angažovan od strane Advantec grupe kako bismo ubrzali izradu crtanog filma. Bruka i sramota – rekao nam je Nikola Tomić.

Molimo da ovu vest proširite svuda po društvenim mrežama kako bi videli roditelji čija deca bez ovog crtaća ne mogu da zamisle dan. Hvala.

Pročitajte kako je tekao prethodni slučaj i spor oko autorskih prava za Maksimove avanture ovde.

POBEDA, LJUDI Maksimove avanture ponovo na Jutjubu, evo gde ih možete gledati

GORE OD GRĐEG Brutalni napad na autorska prava kreatora Mama voli bebu i Maksimovih avantura

Lajkujte Piplmetar na Fejsbuku.

Loading...