Piplmetar.rs je novi portal na internet nebu Srbije. Pružamo zanimljive i korisne informacije uz multimedijalni sadržaj.

Uz obilje vesti, kratkih i dugih informacija, trudimo se da sa našim čitaocima stvorimo posebnu priču – Piplmetar.rs. Piplmetar je odsjaj stvarnosti. Onakve kakva jeste.

Važno: Ukoliko smatrate da smo povredili vaša autorska prava, najpre znajte da je nenamerno, te vas molimo da nam pišete na piplmetar.rs @ gmail.com i sporni sadržaj će biti uklonjen u najkraćem mogućem roku.

Takođe je veoma važno da znate da fotografije koje postavljamo ponekad ne potpišemo jer ih skidamo sa Instagrama, Fejsbuka, Tumblr, printskrinujemo sa Jutjuba i ako niste potpisani kao autor, znajte da potpis nismo našli. U svakom radu ima propusta, pa tako i kod nas. Zato vas molimo da nam se javite ukoliko smo vas nenamerno povredili postavljajući vaš sadržaj, a nismo vas potpisali kao autora.

U slučajevima kadad potpišemo autora, a u slučaju da je vest preneta sa nekog portala, potpišemo i autora čije ime vidimo ispod slike i takođe portal čiju smo vest preneli.

Glavni i odgovorni urednik: Tanja Milanović (tmilanovictanja @ gmail.com)