in

O OVOME PRIČAJU SVI Da li ste ispratili Draganu Mićalović u seksi plesu u TLZP?

Četvrta sezona ovog takmičenja propraćena je odlično na društvenim mrežama, te ljudima nikako nije promakla ova emisija u kojoj Dragana igra seksi ples

Dragana Mićalović tlzp

Glumica Dragana Mićalović izgradila je svoje ime i pored toga što je sestra Slobode Mićalović, koja je takođe glumica. Svoje talente rešila je da pokaže u šouu Tvoje lice zvuči poznato.

Četvrta sezona ovog takmičenja propraćena je odlično na društvenim mrežama, te ljudima nikako nije promakla ova emisija u kojoj Dragana igra seksi ples.

– Istina je da me ljudi nisu videli u sličnim izdanjima. To je za mene bio samo jedan glumački zadatak i nisam se privatno poistovetila s njim. Sada priželjkujem da mi daju skroz drugu ulogu – kaže ona.

Najpre pogledajte:

Na pitanje kako je porodica reagovala i da li ih je upozorila pre emisije da će biti i uvijanja i tverkovanja, Dragana kaže:

– Oni su gledali i prethodne sezone i znaju o čemu je reč. Gledali su i prvu emisiju nove sezone i dobila sam pohvale. Sestra Sloboda me je gledala u pozorištu nakon predstave i oduševljena je. Mnogo mi je drago što su sve dobro prihvatili – objašnjava Dragana Mićalović.

Kako se vama čini?

(Piplmetar.rs/Blic)

Loading...