in

Awww

OBOJE SU PRONAŠLI TREĆU SREĆU Uporedili smo gde su sada i kako žive Nataša i Dača

O njemu se i ne piše mnogo

nataša bekvalac i dača ikodinović
fotke printskrin, piplmetar

Ovih dana smo imali prilike da dosta čitamo o Nataši Bekvalac (odnosno Lazukić) i njenoj prelepoj svadbi, pa sa asocijacijama na svadbu, palo nam je na na pamet kako je Nataša plakala kada je u emisiji pušten privatni snimak njene i Danilove svadbe.

Huh… nikome nije bilo lako kad je ova emisija išla, cela Srbija je plakala…

Da se prisetimo:

Vreme je prolazilo, Nataša je stupila u još jedan brak, sa Ljubom Jovanovićem, sa sada i sa Lukom Lazukićem.

Želimo joj svu sreću ovoga sveta i lak porođaj!

A što se Dače Ikodinovića tiče, on se nije preterano medijski eksponirao svih ovih godina. Mirno živi, ima svoju kafanu u koju često navraćaju poznate ličnosti, a u braku je sa Majom Ognjenović, našom odbojkašicom.

S obzirom da je Dača u ugostiteljstkom biznisu, a Maja gradi i dalje svoju odbojkašku karijeru, on je odlučio da ostane ovde, dok je ona u Istambulu.

Dača i Maja
foto printskrin

U jednoj emisiji Dača je pričao o svom životu, a između ostalog i o saobraćajnoj nesreći koja je prekinula njegovu karijeru, pa je povodom toga rekao:

Nije se meni nesreća desila, ja sam je napravio. Ja to uvek volim da kažem, ja sam svestan toga. Ali, u tom vrhunskom sportu kojim sam se bavio: nema odustajanja, nema „ne mogu“, nema, ne daj Bože, „neću“. E onda kad sam pao u krevet i bio u groznoj situaciji, mi je pomoglo to. Nema odustajanja!

Što se tiče ljubavi i razvoda, rekao je:

Znaš kad krenu ljudi da prebacuju: „oženio si se treći put!“  Pa? Šta sad ti hoćeš da mi kažeš? Trebao sam kod prve da ostanem, da mi bude grozno, da mi bude katastrofa, i njoj i meni, da mi bude užas, ali ja tu da budem zato što imam dete pa eventualno još dvoje dece i onda da se poubijamo na kraju? (da me ne shvati neko pogrešno, ja ženu ne bih pipnuo, to je vaspitanje mog oca). 

Verujem da postoji osoba sa kojom mogu da provedem život do kraja života i da je to moja žena Maja, ali nikad ne možete znati šta život nosi. Ti što se zaklinju sa svakom ili sa svakim do kraja života, promene njih deset!

Da li je Danilo ovim nešto hteo da poruči ili ne, ne znamo, ali intervju je zaista bio odličan pa vam preporučujemo da pogledate:

Pročitajte sve vesti o Nataši Bekvalac ovde.

Oboma im želimo sreću.

(Jasmina R.)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...