in

OSTALI SMO PRIJATELJI Marko Živić otvoreno o bivšoj ženi Nataši Pavlović

Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda – rekao je Marko

Marko Živić i Nataša Pavlović
Printskrin

Marko Živić i voditeljka Praktične žene Nataša Pavlović bili su pre mnogo godina u braku, a sada je popularni glumac prvi put progovorio o razvodu.

Marka Živića publika trenutno gleda u nekoliko serija na različitim televizijskim frekvencijama, kao i u šou-programu “Luda noć”. Marka život nije mazio, ali je bez obzira na tešku bolest koju je imao i razvod iz svega izašao nasmejan i pozitivan.

O svom emotivnom životu danas šturo priča, ali ipak otkriva da je sa bivšom suprugom Natašom Pavlović u dobrim odnosima.

– Nemam primedbe na svoj emotivni život. Jako sam zadovoljan i miran. Što se tiče Nataše, nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije“, iskren je Marko, koji za razliku od mnogih muškaraca priznaje da često plače.

Printskrin: Mondo TV

„Čovek sam odlučuje kako će da živi svoj život. Imaš opciju da gledaš da će sve proći i da sutra dolazi bolji dan. Trudim se da budem pozitivan. Niko nije srećan, vedar i raspoložen 24 sata. Imam i ja stvari koje proživljavam sam sa sobom, sa svojim najbližima. Svašta može da me rastuži“, kaže Živić i priseća se situacije koja ga je nedavno dirnula do suza:

„Imam prijatelje, jednu romsku porodicu koju često srećem i njihovo dete je bilo bolesno. Išli smo zajedno da kupimo lekove jer nisu imali zdravstvenu knjižicu. Ceo dan posle toga sam bio neraspoložen. Pitao sam se šta bi se desilo s tim detetom da mene nisu sreli slučajno. Da li bi dobilo 40 temperaturu i ušlo u još veće probleme. Ne ideš tamo gde hoćeš, nego gde te život vodi. Plakao sam od sreće što sam se baš ja našao tu u tom momentu da im pomognem“.

(Piplmetar.rs/Kurir)

Loading...