in

Vrh Awww

OVAKO IZGLEDA TARA ĐOKOVIĆ Nole objavio prvu sliku, a zbog njegovih reči reći ćete SVAKA ČAST

Sa velikom radošću i ponosom želim da podelim sa vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana – napisao je Novak

Novak i Jelena Đoković

Novak i Jelena Đoković postali su roditelji ćerke koju su nazvali Tara. Par se do sada nije oglašavao ovim povodom, a najbolji srpski teniser po prvi put je progovorio o rođenju naslednice.

Naime, na Instagramu je objavio fotografiju čitave porodice Đoković, a na slici se vide ruke Novaka, Jelene, Stefana i tek rođene bebe Tare.

Napisao je na Instagramu:

– Sa velikom radošću i ponosom želim da podelim sa vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svet proživeli zajedno i kao muškarac, moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi… Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donele na svet i odgajile ta mala božanstvena bića… kakav blagoslov! Hvala vam svima na porukama i čestitkama. Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan! – napisao je najbolji srpski teniser.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

(Piplmetar.rs/Espreso)

Loading...

Ostavite odgovor

Loading…

Voleli bismo tvoje mišljenje...

Glasajte za ili protiv

0 poen

Ukupno bodova: 0

Za: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Protiv: 0

Downvotes percentage: 0.000000%