in

Vrh Awww

OVAKO SU SE ZAVOLELI ŽELJKO I JOVANA Prvo se nisu podnosili, onda su se zaljubili i danas imaju 3 dece

– Bila je to ljubav na prvi dodir – govorila je Jovana svojevremeno u jednom intervjuu

kako su se upoznali Jovana i Željko Joksimović, Jovana i Željko
Foto Blic, printskrin instagram/jovanamac

Jedan od najintrigantnijih parova na javnoj sceni su voditeljka Jovana Joksimović i njen muž muzičar Željko Joksimović. Imaju troje dece: sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu, koje imaju nepuna dva meseca. Upoznali su se 2008. godine dok su bili voditelji Evrovizije u Beogradu.

Jovana i Željko su u to vreme oboje bili u dugim vezama. Kao bomba odjeknula je u javnosti vest da su se zaljubili i raskinuli svoje duge veze kako bi bili zajedno.

– Bila je to ljubav na prvi dodir – govorila je Jovana svojevremeno u jednom intervjuu.

kako su se upoznali Jovana i Željko Joksimović, Jovana i Željko, evrovizija 2008
Foto blic

Međutim, nije se odmah desila ljubav. Najpre je bilo između njih, kako su sami priznali, netrpeljivosti, pa tek onda ljubavi.

jovana joksimović i željko joksimović
instagram/jovanamac

Opirali su se osećanjima u početku, kako to uvek i biva kad je velika ljubav u pitanju.

– Zovem se Jovana Janković, ja sam vaša večerašnja voditeljka Evrovizije, a molim vas, velikim aplauzom pozdravite mog prijatelja Željka Joksimovića – rekla je tada Jovana i ne sanjajući da će tri i po godine kasnije postati gospođa Joksimović.

Jovana i Željko JOksimović
Foto instagram/jovanamac

Kada su Željka pre nekoliko godina pitali da li se njihova ljubav promenila otkad su se venčali u tajnosti na Maldivima, Željko je rekao:

– Jovana i ja se volimo sve više i više.

foto. printskrin jovana joksimović instagram

Venčali su se na Jovanjdan. Daleko od Srbije. U tajnosti.

– Maldivi su verovatno jedno od najromantičnijih mesta na svetu. Jovana i ja smo pre četiri godine prvi put bili tamo i mnogo nam se svidelo. Kasnije, kad god smo razgovarali o mestu na kom bismo se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, nekako smo oboje pominjali baš to ostrvo, na kom smo bili i hotel u kom smo i prvi put odseli. I eto, uoči Svetog Jovana otputovali smo, venčali se baš na praznik i proveli divan sedmodnevni medeni mesec u rajskom ambijentu – rekao je Željko za Blic i dodao:

Foto: Jovanamac Instagram

– Nas dvoje dugo živimo zajedno i s te strane nema nikakvih promena. Ali čini mi se da smo oboje opušteniji i nekako mirniji nakon venčanja.

Jovana je svojevremeno govorila da je to bila ljubav na prvi dodir.

Kako je to izgledalo, podsetite se ovde:

– Mislim da se nešto između dvoje ljudi desi ili ne desi. Ta zaljubljenost koja dolazi kao prva emocija, taj neki životinjski instinkt koji ne možeš da sprečiš, meni se dogodilo kada sam imala 27 godina – kazala je Jovana Joksimović za Grand TV i dodala:

– Pre toga sam bila u jednoj ozbiljnj vezi i nisam imala nijedan razlog da ne krenem za svojim osećanjima. Mislim da je to bilo poprilično iskreno s moje strane. Zaljubila sam se i želela sam da živim svoju ljubav i tako sam odlučila, a i Željko je tako odlučio. I tako mi postadosmo prvi evrovizijski bračni par.

Kako je Jovana prekinula svoju dugogodišnju vezu, nije nam poznato, ali nam je poznato šta je tom prilikom izjavila.

– Moraš biti pošten prema sebi. Ma koliko to delovalo teško, onog trenutka kada se zaljubiš, već si prevario osobu s kojom si u vezi. Jednostavno ne možeš ništa da uradiš. Kad si zaljubljen, ne planiraš da svoj život provedeš tako što ćeš s jednom osobom da provodiš vreme, a razmišljaš gde ćeš da sretneš tu drugu osobu.

(T. M.)

Loading...