in

Tužno

OVO JE DRAGANA U INVALIDSKIM KOLICIMA, koju je muž BRUTALNO tukao ČEKIĆEM PO GLAVI (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: TV PINK

Kada je u javnost dospela vest o porodičnom nasilju u Boru, javnost je ostala u šoku. Muž je Draganu Dragićević u invalidskim kolicima fizički i psihički maltretirao, a čak ju je tukao čekićem i terao svoju ćerku (3) da radi isto to.

UŽAS U BORU: Muž izudarao ženu U INVALIDSKIM KOLICIMA čekićem po glavi, pa još nagovarao i ćerku (3) da radi isto!

Drgana Dragićević (35) iz Bora od svoje devete godine je u invalidskim kolicima, a zver u čoveku koga voli na početku veze nije mogla ni da nasluti.

– Upoznala sam ga preko interneta, preko sajta za upoznavanje. U principu on je mene pronašao, ne ja njega. Tada sam izašla iz neke emotivne veze i bila sam na neki način ranjiva – navela je Dragana u potresnoj ispovesti za emsiju Crnu hronuku Specijal, piše Pink.rs.

Kada su se upoznali, Nenad je delovao kao fin, kulturan i obrazovan dečko.

– Razmenili smo poruke, zatim se čuli i videli, a potom rešili da živimo zajedno. Živeli smo u Beogradu u Studenstkom domu, pošto sam ja imala pravo na boravak u domu, jer sam osoba sa invaliditetom – priseća se Dragana kroz suze.

Tada saznaju da će postati roditelji, a nakon porođaja odlaze prvo kod njegovih roditelja, a potom se sele u Bor. Dragana kaže da je Nenadova porodica prema njoj bila dobra, ali da su njemu prigovarali i pitali ga šta će mu nesposobna žena.

-Sa ove tačke gledišta mislim da je terao inat roditeljima, pre svega majci i da je zbog toga ostao samnom – dodala je Dragana, ukazavši da su nakon porođaja sve obaveze oko deteta pale na njega, spremanje, nabavka, sređivanje stana…

Kako je kazala, u jednom momentu to psihički nije mogao da izdrži i počeo je nervozu da iskaljuje na njoj.

-Prvo je to bio šamar, a onda mu se osladilo. Nalazio je načine kako bi me čuknuo uz izgovor da me voli i da od mene očekuje da budem snažnija i jača. Prvo su bili šamari. Onda je rekao: “Zašto bih te tukao rukama da me bole ruke?” i uzeo bi papuču ili bilo šta drugo- ispričala Dragana, ukazavši da su problemi bili izraženiji kada nema novca.

Suprug ju je ubedio u ono što nije – da je manje vredna i glupa, te je zbog toga smatrala da je to što on radi u redu.

-Par puta me je udario čekićem po glavi, imala sam modrice po licu. Nigde nisam išla, niko nije smeo da dođe, majka me je obilazila povremeno. Prijatelji su prestali da dolaze, jer ovde nije bilo prijatno. Dolazili su samo jedna komšinica i kada se steknu uslovi, moja majka – navela je Dragana.

Ona je u početku zvala ljude, ali se njen muž ljutio misleći da dolaze nenajavljeni.

-U jednom momentu sam pomislila, nema veze hoću da neko zna. Više noći sam provela za računarom. Nakon batina mi je rekao: “Sad nećeš ni spavati!”. Propala sam i izgubila na kilaži i videlo se da neću tako dugo da živim. Kada sam shvatila koliko je ozbiljno rekla sam da to neću da dozvolim zbog deteta – priseća se Dragana strašnih trenutaka koje je preživela.

-Dete je sve gledalo, čak ju je i terao da me bije. Govorio je naučiću nju da te bije, pa ću reći da te ona čuknula i sve će biti u redu. Dete će ostati meni. Pitao me je o i da li sam razmislila gde ću da se sahranim – kaže Dragana uz suze.

Poslednje tri godine Dragana je trpela brutano i psihičko i fizičko nasilje, a njihova trogodišnja ćerka je sve to gledala.

Nasilnik je terao i devojčicu da udara svoju majku.

– On njoj u tim trenucima ludila kaže: „Ajmo da bijemo mamu“, a ona bi mu plačući rekla da neće da bije mamu- kroz jecaj govori Dragana.

Želim mu da živi i nađe 500 žena i živi sa tim što je uradio.

Prelomni trenutak je bio kada je pomislila da će ukoliko je muž ubije dete ostati njemu.

– Ja sam njega i trpela jer je pretio da će je odvseti i da je više nikada neću videti. Čak se i pakovao nekoliko puta. Nikada ga ne bih našla, ja sam potpuno bespomoćna. Zaista jesam. Mogu samo tako da sedim, ne mogu ni sa ćerkom do doma zdravlja – priča Dragana.

Nenad joj je govorio da mora da mu isplati novac za to što je služio, ako želi da se razvede od njega. Za to joj je tražio 30.000 evra.

Dragana je razmišljala samo kako da zaštiti dete, a suprug koji je maltertirao joj je pretio da će ako ga uhapse njoj uzeti dete.

(Piplmetar.rs)

Loading...