in

OVO JE MUŽ ZORANE MIHAJLOVIĆ Imaju nestvarno dobru ljubavnu priču

Ona i Vladimir, ili Ada, kako ga zove, upoznali su se i zavoleli još u srednjoj školi

Zorana je zatim dodala:

Imali smo period kada smo bili razdvojeni, živeli smo odvojene živote i probali nešto novo. A onda smo se ponovo našli i shvatili da je to je to. Možda je baš to razlog našeg opstanka, to što smo se sada kao zreli ljudi sreli i što znamo šta hoćemo“, kroz osmeh kaže Zorana. Priznaje da ona i Vladimir nisu imali nesuglasice, ni kada su se rastali kao tinejdžeri, ni sada kada su ponovo zajedno.

„Krize u ljubavi postoje samo u zavisnosti od onoga što vas pokreće. Ako između dvoje postoje ljubav i poštovanje i ako ih to pokreće, onda ta ljubav mora da opstane bez obzira na teške trenutke. Ako ste borac i imate energiju da čuvate ono što volite, onda ćete uspeti. Nas dvoje ne gledamo ko će kome prvi da popusti u nečemu, sve rešavamo dogovorom, mada ruku na srce, nije ni bilo mnogo teških situacija“, kaže Zorana.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ via Kurir.rs

Ona i Vladimir započeli su zajednički život pre pet godina, a sa njima je i Zoranin petnaestogodišnji sin Dragan, tako da su njih troje jedna srećna porodica. Posebno je radosna što je Dragan prihvatio Vladimira i što njih dvojica imaju dobar odnos.

Loading...