in

OVO JE MUŽ ZORANE MIHAJLOVIĆ Imaju nestvarno dobru ljubavnu priču

Ona i Vladimir, ili Ada, kako ga zove, upoznali su se i zavoleli još u srednjoj školi

„Uvek me iz takta izbace laž, potcenjivanje, nevaspitanje i bezobrazluk i to uvek jasno pokažem. Mada, kako brzo planem, tako me i prođe. Nisam ni preka ni zlopamtilo, ali onima do kojih mi je stalno uvek jasno kažem kada sam i zašto ljuta. Ostalima ne, jer to ne zaslužuju“, kaže Zorana i priznaje da žene u politici pre ili kasnije počnu da se ponašaju kao političari, ali ne odustaje od borbe za žensku politiku.

„Nije lako ženama u politici i one, da bi opstale, lako pristaju na to da se ponašaju isto kao muškarci političari. Nije ni meni lako, ali se borim protiv tih stereotipa. Prkosim tim šablonima da su žene uvek iza, a da muškarci vode posao. Svojim primerom hoću da pokažem da žene, na svoj ženski način, i te kako mogu da obavljaju najodgovornije poslove u Srbiji“, kaže Zorana.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ via Kurir.rs

Sin želi da bude hirurg

Na pitanje da li će sin Dragan nastaviti njenin stopama i da li bi mu savetovala da bude političar, Zorana Mihajlović se zamislila.

„Dragan prati politiku, zna sve gde sam bila, zna šta je ko izjavio i već ima izgrađeno mišljenje o pojedinim stvarima u politici. Zasada želi da bude hirurg, mada to se menja. Meni je važno da stekne obrazovanje, da bude vredan i da na svom poslu, koji god da radi i za šta god da se odluči, daje svoj maksimum. I to mu uvek savetujem, da ne bude izolovan, da pomogne uvek kada može i da svaki dan zna šta je uradio.“

(Piplmetar.rs/Kurir.rs/Puls/Lj.T./B.Đ. Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić)

Loading...