Kao što znate, ako svakodnevno čitate Piplmetar, mi smo mala porodična radionica vesti i zanimljivih sadržaja. Pre nego što objavimo bilo koji tekst, prvi uslov je da bismo ga mi pročitali. Mi iz naše kuće i porodice.

Od dana kada smo pokrenuli ovaj portal, trudili smo se da okupimo čitaoce koji iskreno vole zanimljive informacije. Istina je da smo na početku malo eksperimentisali i probali razne stvari i razne teme.

I dalje eksperimentišemo i zbog toga svakoga dana čitamo sve što pišete u komentarima ispod tekstova i pokušavamo da pronađemo šta je to što vi volite da čitate.Jer mi zaista želimo da vam ugodimo.

Pošto smo nezavisni medijski portal, finansiramo se isključivo od reklama na sajtu i od onoga što vi čitate. Zato i želimo da pišemo samo stvari koje volite i koje ćete šerovati na društvenim mrežama i sa svojim prijateljima.

Sada kada znate kakva je naša priča, vreme je da vam predstavimo nove opcije na Piplmetru na kojima smo danonoćno radili, nismo spavali, probali smo, testirali i opet ispočetka.

UPUTSTVO ZA DODAVANJE SADRŽAJA NA PORTALU PIPLMETAR.RS

U Srbiji ne postoji ništa slično i zato smo ponosni na ovo što smo pokrenuli.

KORAK 1

Od danas i vi možete da kreirate sadržaj na Piplmetru. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i to je sve.

dodavanje sadržaja na piplmetar.rs pomoću fejsbuk naloga

KORAK 2

Kada posetite bilo koju straniu na našem sajtu, u gornjem desnom uglu videćete opciju DODAJ.

dodavanje sadržaja na piplmetar.rs uputstvo

KORAK 3

Kada ste kliknuli tu, otvoriće vam se novi prozor sa svim mogućnostima za kreiranje sadržaja i vrstama sadržaja koje možete da dodate.

dodavanje sadržaja na piplmetar.rs uputstvo

OCENJIVANJE I REAKCIJE

Ocenjivanje i reakcije na sajtu piplmetar.rsPRIMER: DODAVANJE RANG-LISTE

Ako želite da kreirate rang-listu, to znači da svako ko je ulogovan na Piplmetru može da ocenjuje slike koje su postavljene (bilo da se uplodovane na sajt ili embedovane). Ako želite spisak, ljudi koji imaju nalog će dodavati svoje predloge na taj spisak (npr. 10 najboljih eks-ju filmova)… Vi dodate jedan predlog, ostali se samo nadovezuju.

To je sve.  Jedva čekamo da pišete o bilo kojoj temi i da Piplmetar učinimo neverovatno korisnim i zabavnim sajtom. Pomozite nam da živimo od ovoga što radimo tako što ćete naše tekstove čitati, šerovati na društvenim mrežama, lajkovati i komentarisati.

FEJSBUK KOMENTARI

Svi komentari postavljeni na stranici Piplmetar na Fejsbuku automatski se učitavaju i na isti taj članak na sajtu. Time štedimo kliktanje mišem, ali i preglednost. Podstičemo vas da učestvujete u diskusijama i da komentarišete naš rad.

Nismo sujetni i želimo da radimo svoj posao najbolje što umemo.

Zato nam treba vaša pomoć u kreiranju sadržaja koji vi volite i koji vole vaši prijatelji.

Kad su komentari u pitanju, svaki čitamo i veoma obraćamo pažnju na sugestije. Često se smejemo jer ste zabavni. Ponekad se slažemo s vama, ponekad ne. Najčešće se oduševimo koliko ste emotivni i iskreni. Ponekad nam je krivo ako nema komentara (uvek nam je krivo).

Mi smo kao i vi. Obični ljudi.

Hvala što ste svakog dana uz nas u tolikom broju.

Evo prvog posta u kom možete dodavati sadržaj:

Biramo najžešću transformaciju pre i posle šminke

Loading...