in

Pitali smo momke: Kakve devojke volite? Ovo su njihovi odgovori!

Vojislavu, recimo, smeta promena raspoloženja kod devojke

momci i devojke, na piću, kafić, kafa, razgovor
Pexels

U istraživanju za Piplmetar, učestvovali su muškarci od 20 do 30 godina. Ovoga puta pitali smo ih: Šta ih privlači, a šta odbija u kontaktu sa devojkama? Kakva bi mogla da ih sto posto osvoji? Šta je to o čemu oni najčešće pričaju sa svojim drugovima, šta im se sviđa, a šta nikako ne.

Postavili smo im još mnogo zanimljivih pitanja, a ovo su odgovori.

Vojislav (25)

  • Pre svega, smetaju nam promene raspoloženja kod devojaka, kao I to što su današnje devojke psihički nestabilne. Još ako je takva devojka ljubomorna I posesivna I želi da ima neku vrstu kontrole nad nama, od toga ćemo pobeći 99%. Mislim da je tu najviše kriv taj uticaj zapadne kulture ili bolje reći nekulture. Mojim drugovima se ne dopada I ta prenaglašenost u ponašanju, bitno nam je da devojka ume da se ponaša u društvu. Fizički izgled nam nije presudan, već njeno ponašanje… mali broj žena su samouverene, stabilne, samo svoje. Karakterom devojka može da nas zadrži, ali I odbije.
momci i devojke, na piću, kafić, kafa, razgovor
Pexels

Voja (20)

  • Privlači me kada je devojka opuštena i kada voli da se “sprda”, a odbija me kada je umišljena, istripovana i bezobrazna. Pa, ona koja bi me osvojila 100% treba da me zavoli ovakvog kakav sam i da i ona meni pokaže da joj se sviđam, na razne načine. Žene greše jer misle da su za sve u pravu a i zbog ljubomore, ne žele da čuju kada im se priča nešto. Pa, iskustvo mojih ortaka je lose.. Isto misle kao i ja.

Džoni (25)

Ako devojka ima lep osmeh i oči, svideće mi se šta god obukla! Prvo zapazim lice i oblačenje. A šta odbija? Pa ponašanje i dlake na rukama, hahaha. Da bi me devojka osvojila, mora da ima sve što „tražim“: osmeh, oči, lepo lice, da je zgodnjikava, da nije nafurana mala kao 70% današnjih devojaka… sve nešto glume. Devojka mora da ima stav i da se lepo ponaša, da ne pije do 5 ujutru sa društvom!

Nikola (27)

  • Retke su danas devojke koje osmehom uspeju da privuku muškarce… Uglavnom je to neki nadmen stav i nadobudan, što u startu odbija sve nas. Pričam i u ime svojih drugova, opustenost, iskrenost, komunikativnost I normalno oblačenje će nas uvek zadržati kod neke devojke, pa čak i skromnost. To je sve ono što danas nije “u trendu”, ali i dalje nas privlači. Takodje, nezahvalne i bahate devojke odbijaju. Ne možeš da očekuješ da te neko vodi na Maldive već pri prvom susretu…
momci i devojke, na piću, kafić, kafa, razgovor
Pexels

Lazar (24)

  • Kontakt očima, energija, to je najbitnije. Greše jer brzaju, greše neiskrenošću, lažima… Većinu njih privlači fizički izgled, pa posle kukaju. A svakog, pa i mene, odbija ružno ponašanje devojaka…

(Ivana Ika)

Loading...