in

Pitali su Evu Ras kako je reagovala kad je saznala da joj je otac homoseksualac

Detalj o kojem se iz Evinog života malo zna, a koji spada u one koji ostavljaju u šoku, vezan je za njenog oca. Naime, Evin otac imao je svega 18 godina kada je upoznao njenu majku, koja je u tom trenutku imala 25

Eva Ras otac gej

Eva Ras je trenutno u jeku medijskog rata u Srbiji jer je potkačila Nebojšu Glogovca i Jelisavetu Orašanin. U celu priču se uključila i Vendi. Ali… život ove glumice nije bio nimalo lak.

Pitali su Evu Ras kako je reagovala kad je saznala da joj je otac homoseksualac. Životi velikog broja domaćih glumaca starije generacije mahom kriju priče koje su ili izuzetno tužne, ili šokantne.

Dokaz tome je i slavna srpska glumica Eva Ras, za koju se može reći da je život nikako nije mazio, a koja danas živi sama u svom domu u Beogradu.

Detalj o kojem se iz Evinog života malo zna, a koji spada u one koji ostavljaju u šoku, vezan je za njenog oca. Naime, Evin otac imao je svega 18 godina kada je upoznao Evinu majku, koja je u tom trenutku imala 25.

Eva Ras otac gej

Prvo što je bilo „specifično“ jeste to što su se zabavljali svega dve nedelje, nakon čega je Evin tata shvatio da to nije to.

– Moj otac je shvatio da ga žene ne privlače u seksualnom smislu, iako je voleo moju majku – otkrila je Eva.

Glumica je oca upoznala tek sa 23 godine, u vreme kada je on uveliko živeo sa muškarcem. Stanovali su u Segedinu, Eva je tada već bila udata za voljenog muža Radomira Stevića Rasa, a kako je istakla, njen otac i njegov partner bili su divan par.

eva ras
listal

– Ja sam bila ponosna na svog oca, bila sam očarana odnosom koji je imao sa svojim partnerom. Ništa mi nije bilo čudno u tome – objasnila je Eva.

Međutim, slogu između oca i ćerke narušila je Evina majka koja je ucenila ćerku.

– Morala sam da prekinem da se viđam sa njim, jer mi je majka rekla da će se obesiti u dnevnoj sobi ako nastavim komunikaciju sa ocem. Onda je on meni rekao: „Nećemo da rizikujemo i da nagađamo da li će ona to uraditi ili neće“. I više nije hteo da se vidi sa mnom, iako sam ja pokušavala više puta – objasnila je Eva za Stars.

JELISAVETA ORAŠNIN SE DOBRO UVALILA KOD OVOG Eva Ras potkačila i Teovu ženu… oh, no-no!

EVA RAS Kad bude Glogovac sa Hamletom okupio 100.000 ljudi kao što je Ceca, tad nek se buni

VENDI NAPALA EVU RAS Da je Glogovac glumio groma u Cecinim spotovima, tad bi joj odgovarao

Loading...