in

Tužno Vrh Štaa? Awww

POSLE STATUSA O PATRIJARHU PAVLU DOBIJALA PRETNJE SMRĆU Evo kako danas izgleda Srna Lango

Status je prošle godine podigao društvene mreže na noge

Srna Lango i Irfan Mensur nekad i sad
Printskrin Youtube, montaža Piplmetar

Naša glumica Srna Lango, žena poznatog glumca Irfana Mensura, bacila se na teške treninge, pa zato niko ne bi trebao da joj staje na put. Posle statusa o patrijarhu Pavlu prošle godine dobijala je razne pretnje, pa i one najgore pretnje smrću, preneli su mediji tada.

Šalu na stranu, divno je što promoviše zdrav život putem treninga, poznate ličnosti bi to trebalo češće da rade kako bi se ljudima podigla svest o zdravom načinu života pogotovo u današnje vreme.

U slobodno vreme, ne samo što trenira, Srna se bavi i nekim društvenim dešavanjima, kao što su recimo njeni statusti i Patrijarhu Pavlu, koji je prošle godine podigao Fejsbuk na noge.

Njena izjava je glasila:

– Svetac, jer je išao tramvajem i retko jeo? Možda je i češće jeo, al’ ga hteo metabolizam, ne znam. Pa, da proglasimo onda celu Srbiju konačno svetom, sve ponaosob, jerbo mislim da i ređe jedu a gradskim prevozom taljigaju svakako. O blagosiljanju mržnje onomad uz kandilo, da ne počinjem. Čuj, svetac!

srna lango patrijarh pavle
printskrin

Nakon ovog statusa, Srna Lango je saslušana u policiji, jer je nakon ovog statusa dobijala svakakve pretnje, pa čak i pretnje smrću.

Danas izgleda ovako:

A post shared by Srna Lango (@prva_srna) on

Na sreću, sve je okej, nadamo se samo da će pripaziti šta piše na društvenim mrežama, jer svakakih ljudi ima u virtuelnom svetu…

Možda je iz tog razloga počela da udara džakove? Kako god bilo, podržavamo fizičku aktivnost.

Inače, Srnu Lango smo gledali nekada u „Srećnim ljudima“, u filmu „Nož“ i tako dalje…

Srna Lango i Irfan Mensur nekad i sad
Printskrin Youtube, montaža Piplmetar

S obzirom da je talentovana i lepa glumica, voleli bi smo češće da je viđamo na TV ekranima.

Divna glumica.

Patrijarhu Pavlu rekli da u autobusu kod Ade ulaze možda i razgolićene žene i da je bolje ići kolima, njegov odgovor je životna lekcija broj 1

Majka Srne Lango bila je divna voditeljka Dunja Lango. Više o tome ovde.

(Jasmina R.)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...