in

Tužno

Poznati koji su nekad bili u vezi, za neke od njih sigurno niste znali

Njihove ljubavi su išle toliko daleko da su neke ovenčane i prstenom, ali ubrzo su se završile

Fotke: Printskrin

Kažu ljudi da prave ljubavi zaborava nemaju, ali stare svakako imaju. Zato smo posegli malo u prošlost i podsetili se parova koji su nekada bili u centru interesovanja, a mnogo se ni ne sećaju da su bili zajedno.

Njihove ljubavi su išle toliko daleko da su neke ovenčane i prstenom, ali ubrzo su se završile.

Ljubav Marije Kilibarde i Ognjena Kajganića

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Pre nekih šest godina, Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić su raskinuli veridbu i trogodišnju vezu. Veza Marije Kilibarde i Kajganića započela je u februaru 2008. godine, a posle samo pet meseci, novine su pisale o njihovoj veridbi.

Izgleda da je Kajganić baš bio slab na voditeljke, budući da je pre veridbe sa Kilibardom bio u kratkom braku sa Aleksandrom Jeftanović. Tokom dve godina braka toliko su retko bili u javnosti da njihovih zajedničkih slika gotovo i da nema. O razlozima razlaza nisu govorili, a okruženje je okrivilo njihovu čestu razdvojenost zbog karijera.

Pevačica Sara Jovanović raskinula je 2014. godine jednogodišnju vezu sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem. Njih dvoje su bili veoma aktuelni u vreme zabavljanja, ali svaka ljubav se izgleda ugasi.

FOTO: NEMANJA PANČIĆ

Estradni par glumac Rastko Janković i pevačica Jellena bio je u ljubavi pune tri godine, a onda se iznenada desio razlaz 2006. godine. Davno beše, a o razlozima njihovog rastanka se mnogo spekulisalo.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DRAGAN KADIĆ

Pre romanse sa koleginicom Aleksandrom Tomić, Andrija Milošević u javnosti se pojavljivao sa manekenkom i voditeljkom Anom Šain. Andrija i Aleksandra zabavljaju se četiri godine, a pre nje zabavljao se sa devet godina mlađom Anom. Upoznao ju je u jednom beogradskom klubu 2005. godine.

FOTO: VLADA SPORČIĆ

Ovaj par smo izvukli kao počasni. Iako su možda bili i najaktuelniji, i iako ne žele ni dan danas da pričaju jedno o drugome, bili su mnogo slatki svojevremeno.

U pitanju su Darko Lazić i Tanja Savić.

(Piplmetar.rs/Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Nebojša Mandić)

Loading...