ANĐELA VEŠTICA ZASKOČILA I NE PUŠTA! Starleta OZNAČILA teritoriju, maltretira ga gde STIGNE!

od strane | okt 28, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Starleta Anđela Veštica ponovo uživa u ljubavi i to pored javnosti poznatog lica sa Tik Toka.

Anđela Veštica i Nenad Sekulić • screenshot

Rijaliti učesnica zgrabila je frajera i redovno objavljuje zajedničke trenutke. Mnoge je nasmejala ovim pokušajem, te su mnogi komentarisali njeno ponašanje.

Anđela Veštica i Nenad Sekulić
Anđela Veštica i Nenad Sekulić

Tik-tokera Nenada Sekulića proslavili su video klipovi u kojima se skida skoro trot pokazivajući svoje mišiće i telo, a sve više fokusira se na Vešticu sa kojom svakodnevno snima.

Veštica je poznata po komičnim ispadima na društvenim mrežama, pa uvek smisli neki novi način da zadrži pažnju publike koja je prati. Naime, ovog puta bacila se na Sekulića dok je on evidentno odmarao, nasilno ga zajahala i gurkala da se probudi uz opis:

„Ono kad se tebi ne spava a on je legao…“

Tik-toker se nedavno oglasio povodom svih negativnih komentara koje dobija u vezi starlete:

Ljudima kojima smeta i koji su se razočarali što sam sa njom, šta da im radim, tako je kako je, ja želim da budem sa njom. Oni nju ne poznaju kako je ja poznajem, totalno je drugačija od onoga kako se predstavlja na društvenim mrežama – rekao je Nenad, pa nastavio:

Anđela Veštica i Nenad Sekulić
Anđela Veštica i Nenad Sekulić

– Niste videli neki deo nje koji sam ja video i tu se priča završava. Vezu sa njom nemam razloga da krijem, treba da gledate sebe i da radite ono što vama odgovara i ja to upravo radim, sa njom sam jer mi to odgovara, iako to mnogi osuđuju. Želim da budem sa njom. Svako ima svoj život, nemam razloga ništa da krijem – rekao je Nenad.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs