Dvorac i roze za princezu: Zavirite u proslavu 22. rođendana Manuele Bijelić, ćerke Tonija i Dragane Mirković! (Foto)

od strane | jun 10, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Ćerka biznismena Tonija Bijelića i pevačice Dragane Mirković danas slavi 22. rođendan, a ponosni roditelji su joj javno čestitali.

Manuela Bijelić (Foto: Instagram)
Manuela Bijelić (Foto: Instagram) • Instagram

Mirkovićeva je pored čestitke, na svom Instagram profilu, objavila i fotografije iz vile u Beču gde je pokazala kako je proteklo slavlje.

Naime, Dragana je uslikala trpezarijski sto na kom je bilo hrane u izobilju, sve je u roze tonovima, a na zidu su se nalazili ogromni baloni sa natpisom: „Srećan 22. rođendan“.

Manuela Bijelić (Foto: Instagram)
Manuela Bijelić (Foto: Instagram)

Pored toga, Mirkovićeva je pokazala i tortu koja je bila u obliku srca, takođe roze boje.

Bijelić je, naime, objavio zajedničku fotografiju i javno čestitao ćerki rođendan, a ona je tu objavu i podelila.

Manuela Bijelić (Foto: Instagram)
Manuela Bijelić (Foto: Instagram)

– Srećan rođendan, princezo. Tatina najveća ljubavi – napisao je Toni, a onda se oglasila i Dragana zajedničkom fotografijom.

– Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje. Volimo te najviše – napisala je Mirkovićeva.

Toni i Manuela Bijelić (Foto: Instagram)
Toni i Manuela Bijelić (Foto: Instagram)

Podsećanja radi, Dragana se obratila javnosti i saopštila da se razvodi nakon više od dve decenije braka.

„Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.“

Manuela Bijelić je dobila emotivnu čestitku i od brata Marka Bijelića, a više detalja o tome, sa druge strane, možete pročitati u odvojenom tekstu: Slavlje u porodici Bijelić: Deca Dragane Mirković NIKAD SREĆNIJA, oglasio se njen sin Marko

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs