Imate šlauf oko stomaka a želite da izgleda kao da nosite XS: Magična haljina Ane Sević briše kilograme FOTO

od strane | sep 22, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Stil Ane Sević je nepogrešiv

Iako je leto polako na izmaku, iskoristite poslednje trzaje toplog vremena da ponesete modele koje još niste ove sezone. Ove godine apsolutni hit su šarene haljine, u svim dezenima, bojama i dužinama.

Ana Sević koja inače važi za jednu od najbolje obučenih dama na našoj sceni, nedavno je ponela model haljine koji je odličan ukoliko imate višak kilograma. Osim toga što ima stila i ukusa, Ana je spretna i u trikovima koji mogu da pomognu da žensko telo izgleda savršeno. Prelepa Ana odabrala je haljinu maksi dužine sa šarama koje izdužuju liniju i čine da figura izgleda vitkije. Stil Ane Sević oduševio je sve dame, kako mlađe tako i one starije…

Ako uz ovu haljinu ponesete sandale sa visokom petom ili neku drugu obuću koja ima štiklu ili platformu vizuelno ćete doprineti tome da vaše nesavršenosti odu u drugi plan. Osim što dodaju visinu, štikle i platforme nas teraju da se ispravimo i imamo pravilno držanje tela, čime se dobija i na samopouzdanju, a to je ono što mnogim ženama nedostaje.

Pročitajte Da li ovo treba obući nedugo nakon porođaja – Ana Sević pokrenula lavinu kritika na račun svog stajlinga FOTO

Sa šarenim haljinama uparite jednobojne cipele i torbu, baš kao što je to učinila Ana Sević i sigurno ćete postići wow efekat.

Na venčanju Darka Lazića koje je organizovano pre nekoliko nedelja, Ana Sević je takođe plenila pažnjom a za ovu priliku odabrala je crnu toaletu u kojoj je izgleda sofisticirano. Ipak, na trenutak pažnju je ukrala majka Darka Lazića, Branka, koja je svoj izgled dovela do savršenstva, promenila boju kose i celokupan imidž.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs