„MENI JE NJE ŽAO…“ Tanja Savić se oglasila nakon saznanja da se njen muž ŽENI DRUGOM ŽENOM!“

od strane | maj 29, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Nedavno se u domaćim medijima pojavila vest da je Dušan Jovančević, suprug Tanje Savić, odlučio da se ponovo oženi, a folkerka nije krila razočaranje.

Tanja Savić i Dušan Jovančević (Foto: Ringier/Rajko Ristić)
Tanja Savić i Dušan Jovančević (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

– Meni je žao te žene – kratko je započela Tanja za „Premijera Vikend Specijal“, pa je otvorila dušu o odnosu sa bivšim suprugom Dušanom.

Tanja Savić i Dušan Jovančević (Foto: Ringier/Rajko Ristić)
Tanja Savić i Dušan Jovančević (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Moji sinovi nemaju kontakt sa ocem onako kako bi trebalo da imaju. Čak i kad ostvare kontak, on je malo sveden. Što se mene tiče, ja bih želela da imamo bolji odnos baš zbog dece, ali ne dobijam povratni odgovor… gotovo nikakav. Možda je i bolje tako, sve bi otišlo u drugom smeru, i bilo bi mi jako teško da sve to balansiram opet. Deca me više ne pitaju za njega… jedino što mogu da kažem da mi je jako teško, ali moram da se borim.

Tanja Savić (Foto: Ringier/Teodora Borozan)
Tanja Savić (Foto: Ringier/Teodora Borozan)

– Dok smo bili razdvojeni, oni su imali zabranu da se čuju sa mnom, i od oca i od babe. Njihov odbrambeni mehanizam je bio da, znajući šta se dešava, odluče da ne razgovaraju sa mnom. To su mi potvrdili kada se sve završilo, rekli su mi: “Mama, ti si nam toliko nedostajali, toliko smo plakali…izvini“. Starijeg sina, koji je to sve kapirao, povredilo je sve to jako. Ali smo se izborili – zaključila je Savićeva.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs