Na promociji albuma se nije pojavio, a sad je stigla PORUKA od DEČKA Teodore Džehverović

od strane | maj 17, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Teodora Džehverović juče je izbacila svoj drugi studijski album „Žena bez adrese“, kao i spotove za sve pesme, koji su se odmah našli na vrhu trending liste na Jutjubu. Pevačica je juče organizovala promociju za porodicu, prijatelje i kolege, a mnoge je začudilo to što u poznati prestonički lokal nije stigao i njen dečko, košarkaš Matic Rebec.

Teodora Džehverović (Foto: Ringier/Aleksandra Aleksov)
Teodora Džehverović (Foto: Ringier/Aleksandra Aleksov) • Aleksandra Aleksov / Ringier

Međutim, izgleda da je on ipak našao način da javno pokaže koliko je ponosan na svoju devojku, što je uradio putem svog Instagram profila, na veoma specifičan način.

teodora džehverović
teodora džehverović

Naime, Matic je sinoć podelio putem storija kratku poruku na kojoj piše „Ponosan na tebe“, a iako fanovi smatraju da je na taj način pohvalio svoju lepšu polovinu, košarkaš ništa nije potvrdio.

Teodora Džehverović (Foto: Ringier/Aleksandra Aleksov)
Teodora Džehverović (Foto: Ringier/Aleksandra Aleksov)

Inače, Džehva je otkrila i da li će se prijavti na „Pesmu za Evroviziju“ sledeće godine.

Moram da kažem da meni svake godine kada je „Pesma za Evroviziju“ stiže milion poruka: „Teodora, mi te očekujemo sledeće godine“… Kao što je i ove stizalo. Neću biti skromna, mislim da bih bila dobra na „Evroviziji“ jer sam poznata po tome da imam dobar performans, barem sam se trudila da tako bude. Ali mislim da je to stvarno ogromna stvar i poštujem svakog ko se usudi da predstavi svoju zemlju na „Evroviziji“. Ja trenutno, biću iskrena, nisam spremna za tako nešto. Baš moram biti 300 odsto sigurna u sebe u svakom smislu. Znam da moram godinu dana da trčim u teretani na traci i da pevam, zato što znam da moram da igram i da pevam, kako bih stekla dovoljno dobru kondiciju. Znači godinu dana mi treba da se prirpemim, a u ovom trenutku nemam vremena za tako nešto – objasnila je pevačica, prenosi „24Sedam“.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs