Nataša tužna zbog ćerke, svesna da je pogrešila: Neizvesnost je velika da li će dete biti sposobno

od strane | jun 1, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Pop zvezda Nataša Bekvalac progovorila je o mlađoj ćerki 

Poslednjih nedelja u medijima se mnogo govori o današnjoj deci, njihovom vaspitanju, roditeljstvu i načinu na koji bi trebalo da postupaju sa svojom decom, a pop zvezda Nataša Bekvalac shvatila je da je dugo grešila u odgoju petogodišnje ćerke Katje.

Pročitajte Tuga jedne majke – Nataša Bekvalac sve čini da pomogne ćerki, terapije su neizbežne

Foto: Ata images

Bekvalčeva je istakla da ju je previše štitila, što joj je bila greška, jer dete treba biti pripremljeno i za svet van staklenog zvona.

 – Jedan veliki stručnjak kada je roditeljstvo u pitanju mi je rekao da je prezaštićeno dete zapušteno, a bila je u pitanju Katja. Nju sam jako štitila, do te mere da do tri godine nije pala. To nije uopšte pohvalno. Shvatila sam da sam uvek govorila: „Nemoj, mama će!“ Došli smo u situaciju da sam se pitala: „Šta ja pravim od deteta, hoće li biti sposobno ili ne?“ U roditeljstvu nemaš priručnik za dete i svako je priča za sebe i počela sam da popuštam deci – kaže Nataša i dodaje da li starijoj ćerki proverava telefon:

Pročitajte Nataša Bekvalac pokazala novo ljubavno gnezdo a pored nje ON – Hvala ti i VOLIM TE FOTO

ATA images

– Hani ne proveravam telefon, ali joj znam šifru – istakla je ona.

Pevačica je govorila i o ćerkama i roditeljstvu i ranije za Novu.rs. Podsetite se…

– Sve što je veliko je teško, a ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je ludo u ovom vremenu biti roditelj, a ja sam sama. Dodatno je otežavajuće što imamo tinejdžerku i devojčicu od pet godina. U svakom trenutku vidim sebe u njima. Meni lično Hana ne kaže u lice ako je smaram ili nešto, ali u telefonskim razgovorima sa drugaricama, koje ja prisluškujem, to kaže – iskrena je Nataša.

Pročitajte Ljubav je pobedila – Oženio se Ljuba Jovanović, mlada je zasenila sve prisutne (foto)

Foto: ATA images

Kratko se osvrnula i na svoje bivše partnere, očeve svojih ćerki.

Iz ljubavi prema svojoj deci neću pričati o njihovim očevima, pogotovo što nemam da kažem afirmativne stvari. Da imam, rekla bih. Samo nas teške situacije naprave mudrim i zrelim, a mi smo imale tri baš teške godine, protutnjale smo kroz taj period i izašle smo kao pobednici. Od obe nešto učim i sigurna sam da su mi date s razlogom. Ne pričam sa Hanom o bivšim brakovima, ona je bila tu, nema tu velike priče. Nekada loš brak koji traje godinama ostavi veće posledice, nego razvod. Smatram da sam uradila najbolje, ja sam se razvela zbog dece – priznaje Bekvalčeva.

Pročitajte Kakvo iznenađenje – Nataša Bekvalac poznatog političara otela prelepoj voditeljki (foto)

Foto: ATA images

S obzirom na to da njena starija ćerka Hana ima profil na Instagramu, rekla je da li kontroliše njene aktivnosti na društvenim mrežama.

– Jesam ekstremna, ali sam malo popustila u poslednje vreme. To kako ja vaspitavam decu u odnosu na to kakva je sredina se mnogo razlikuje, pa moram da popustim, ne mogu da da ih izopštim, ali kada je ona u pitanju je sve u dozama normale. Ili ja ne znam, kao i svaki roditelj, klinci imaju toliko lažnih profila, imaju i mi, a kamoli oni – ističe Nataša i priznaje da je jednom prilikom ljubav pokušala da nađe preko aplikacije za upoznavanje.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs