Nije osvojila zavidan plasman, ali je zato dogovorila nekoliko saradnji! Teya Dora nije gubila vreme u Malmeu…

od strane | maj 15, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj „Evroviziji“ Teya Dora je pesmom „Ramonda“ uspela da se plasira u finale ovog takmičenja, a u istom je, u konkurenciji od 25 zemalja, zauzela 17. poziciju.

Teya Dora (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Teya Dora (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

– Prvi put kada sam doživela tu euforiju i kada sam skapirala gde se nalazim bilo je kada je bila proba sa publikom, pred polufinale. Pre toga nekako nije bio isti osećaj. Osetila sam se počastvovano što sam tamo. I za finale i polufinale imala sam pozitivnu tremu i pozitivnu energiju koju sam unela u to što radim – rekla je sad Teodora, koja se nedavno vratila u Beograd.

– Druženja nije bilo toliko, iako ja nemam evrovizijskog iskustva… Dosta je bilo haotično, jer se ljudi pripremaju za nastup. Družila sam se sa braćom blizancima iz Švedske, sa Bejbi Lazanjom, odnosno Markom… Ostvarila sam par poslovnih komunikacija – priznala je Teya Dora u emisiji „Jedan dobar dan“.

Teya Dora je ispričala i koliko su skandali uticali na same izvođače.

– Na mene, iskreno, ne mnogo. Ja sam se samo koncentrisala na ono šta treba da uradim. Naravno da sam primećivala stvari koje su se dešavale oko mene, bilo je dosta neprijatnih momenata, cike, vriske, svađe artista i nekih medija… – istakla je Teya Dora.

Teya Dora (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Teya Dora (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Teya Dora je nedavno za „PulsOnline.rs“ rekla sledeće:

– Publika iz Hrvatske nam je dala 12, žiri je dao tri… Žao mi je što nam nisu dali, naravno… (smeh) Ne znam ni ko je bio žiri tamo. Bila je čudna atmosfera, vezano za diskvalifikaciju Holandije… Nije bilo toliko zabavno. Nismo imali toliko vremena da se družimo sa drugim predstavnicima. Što se tiče Izraela, svi znaju šta se tu dešava… Mi smo tamo bili da predstavimo zemlju na najbolji način, da širimo ljubav.

Teya Dora (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Teya Dora (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Srbija je, inače, nastupala u prvom polufinalu, a na kraju je bila poslednja za ulazak u finale, deseta. Kako je objavljeno posle finala, Teya Dora je ukupno imala 47 poena u prvom polufinalu, dok je jedanaestoplasirana Australija, koja nije prošla dalje, imala 41 bod, pa razlika uopšte nije bila velika i malo je falilo da Srbija ne prođe dalje.

Teya Dora se, sa druge strane, po povratku u Srbiju našla na meti našeg paparaca, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Paparaco: Evo kako Teya Dora provodi vreme u Srbiji nakon Evrovizije!

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs