„ONA JE PRVA UDARILA NJEGA!“ SNIMAK incidenta baca novo svetlo na slučaj Šavije i Karića

od strane | jun 1, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Mesec dana nakon incidenta, nekadašnji zadrugar Stefan Karić je pušten iz pritvora da se brani sa slobode, a njegova priča i izlaganje starlete Nataše Šavije se ne podudaraju.

Nataša Šavija i Stefan Karić (Foto: Ringier/Vesna Lalić/Snežana Krstić)
Nataša Šavija i Stefan Karić (Foto: Ringier/Vesna Lalić/Snežana Krstić) • Vesna Lalić, Snežana Krstić / Ringier

Međutim, prema tvrdnjama njegovog oca Osmana Karića navodno postoji snimak na kom se vidi da je Nataša prva udarila Stefana.

Osman i Stefan Karić (Foto: Screenshot TV Pink)
Osman i Stefan Karić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Prošlo je puno vremena. Već se spominje snimak na kom se vidi da je on prvi udaren – istakao je voditelj Hype televizije, na šta je Osman odgovorio:

Osman Karić (Foto: Screenshot TV Pink)
Osman Karić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ja nisam video snimak, ali postoji snimak iz nekog toaleta gde su se njih dvoje pokoškali. Ne mogu sad da pričam ko je započeo. Bez obzira na sve, na ceo taj snimak i šta se dešavalo, da je ona njemu lupala šamare, on njoj, da mu je cepala majicu, opet ne opravdavam njegov postupak, ako se desio – odgovorio je Karić.

Podsetimo, Stefan je priznao da je udario Natašu, ali, kako je istakao, ne na način koji bi joj ostavio posledice koje i danas ima. Šaviji će, sa druge strane, biti potrebna plastična operacija oka kako bi povratila nekadašnji izgled.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs