in

Vrh

RODITELJI, ŠTA BI BILO KADA BISMO MI VAS PRIJAVILI O pismu ove vaspitačice priča cela Srbija

Njeno pismo izazvalo je opšti haos na internetu

Foto: PRofimedia via Espreso.rs

Jedna vaspitačica je objavila otvoreno pismo javnosti povodom konstantih napada na njihovu profesiju.

Pismo vam prenosimo u celosti:

Vaspitačica šamarala dete! Današnji naslov u novinama. Ovo će, verovatno, biti moj najduži status, ali bi mi mnogo značilo da ga pročitate.

Odavno sam prerasla onaj momentat da bez ikakve ranije provere iz petnih žila branim struku. Ne. Kao i u svakom poslu i nas ima svakakvih. Kao pripravnik menjala sam često i vrtiće i grupe, čak i opštine. Radila sam sa svakakvim vaspitačima. I nikad, i slovom nikad nisam videla da neko fizički kažnjava dete, čak ni ništa slično nisam videla.

E sad ima jedna (zapravo više) neverovatna stvar. Kad se nešto desi na relaciji vaspitač dete, moje kolege se razapinju i pale na lomači, a ispod tih tekstova tek sledi horor u vidu komentara. Šta je bilo sa onom nesrećnom ženom što je optužena za pedofiliju? Ne znate?

[quads id=2]

Na kraju se ispostavilo da je dete izmislilo, što , složićete se nije nikakvo čudo s obzirom na bujnu maštu u tom periodu života, a sa druge strane crnu hroniku, farme, parove i sl. čime se mi odrasli gadjamo pred njima… Da li je porodica, ustanova, vrtić izašao da se izvini uz istu pompu uz koju je jadnu ženu čerečio? Ne. Jer to nije senzacionalizam! To što su je obeležili za ceo život….nikom ništa. Pojeo vuk magarca.

Na žalost ovo nije usamljeni slučaj. Ima ih koliko hoćete.

Nastavak na sledećoj.

Loading...