in

RONALDO Kada pomažete drugima, Bog vam vrati duplo

On godišnje donira stotine hiljada evra ugroženim ljudima i onima kojima je to najpotrebnije, a 2015. godine je proglašen za najdarežljivijeg sportistu na svetu

Kristijano Ronaldo
foto printskrin youtube

Kristijano Ronaldo, fudbaler i srcelomac bez premca, u svetu je još poznat i kao jedan od najaktivnijih humanitaraca.

Osim što je poznat po svom promenljivom ljubavnom životu (ovih dana ponovo kruže glasine o njegovoj navodnoj prevari devojke Georgine, sa kojom je u vezi i koja nosi njegovo dete), Kristijano je sa druge strane ipak velikog srca.

On godišnje donira stotine hiljada evra ugroženim ljudima i onima kojima je to najpotrebnije, a 2015. godine je proglašen za najdarežljivijeg sportistu na svetu.

Kristijano Ronaldo
foto printskrin youtube

Kaže da ga je za to otac naučio još dok je bio mali:

– Kada pomažete drugima, Bog će vam vratiti duplo. Kad god sam pomogao onima koji su u nevolji, Bog mi je dao više nego što sam ja izdvojio.

Možda ne bi bilo loše da poslušamo njegov savet, sigurna sam u to. Jer, kada sam god pomogla nekome i sama sam se uverila u tu moć i to sasvim slučajno, ne očekujući bilo šta zauzvrat.

Poruka priče za danas: Čini sebi, čini drugima i ne očekuj bilo šta za uzvrat. I nikada nemoj da zaboraviš one koji su tebi pomogli kada ti je bilo najteže!

(Ivana Ika)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...