in

SAMOHRANA MAJKA KOJA IMA RAK DOBILA OTKAZ U JURI: Violeti Petrović saopštili sve telefonom (FOTO)

Violeta Petrović bila je zaposlena u Juri i dobila je otkaz preko telefona. Ova samohrana majka iz Niša bila je na bolovanju jer se oporavljala od operacije raka dojke i bolnim hemoterapije.

[irp posts=“2724″ name=“RAK DOJKE, SIMPTOMI, UZROCI, SAMOPREGLED I LEČENJE: Danas je Međunarodni dan borbe protiv ove bolesti (VIDEO)“]

Violeta je na svom Fejsbuku saopštila da je dobila otkaz.

– Divno… upravo su me zvali iz ‘Jure’ i rekli da sam dobila otkaz! Nema veze što sam na bolovanju, nema veze što imam karcinom… kažu da idem da mi vrate radnu knjižicu… super… gde je sad premijer… ne tako davno reče baš u leskovačkoj ‘Juri’… radnici imaju pravo da se leče, da budu bolesni, ne mogu da dobiju otkaz ako se razbole – napisala je Violeta na svom Fejsbuku.

[irp posts=“2974″ name=“ MOJ BATA JE UMRO, HVALA TI, SRBIJO“ Rođeni brat STRAHINJE ANDREJIĆA (17) slomljen i ogorčen“]

Ova potresna životna priča obišla je ceo region za manje od 24 sata.

Violeta je medijima rekla da je aktivno planinarila i vodila zdrav život dok se nije rabolela. Na bolovanju je od 18. septembra, a samo četiri dana nakon toga išla je na operaciju.

Violeta Petrović radnica Jure dobila otkaz

– Pozvala me je neka žena, koja se predstavila da je iz „Jure“ i rekla da mi je 30. novembra istekao ugovor i da mi ga neće produžiti. Bila sam u šoku i pitala da li znaju da imam karcinom i da sam zaista teško bolesna. Hladnim glasom mi je odbrusila da joj je žao i da dođem po svoju dokumentaciju. Htela sam da je pitam kako da dođem kad jedva stojim na nogama, ali je ona već spustila slušalicu – kazala je Violeta za Novosti.

[irp posts=“2281″ name=“PONIŽENJE ILI ČESTITKA: Zašto su radnici u JURI klečali i klanjali se Korejcima koji se smeju! (VIDEO)“]

Ona kaže da se radnici u kompaniji tretiraju kao robovi i da zna da će se javiti neki koji će ih braniti i da je mobing teško dokazati, ali to ne znači da on ne postoji.

Violeta Petrović radnica Jure dobila otkaz

Violeta je u „Juri“ radila 18 meseci, i bila je zadovoljna platom koja je bila od 30.000 do 33.000 dinara. Sada je posle tri hemoterapije, čeka od 20. decembra i četvrta.

(Piplmetar.rs)

Loading...