in

Tužno

Sara Samardžić, unuka legendarnog Ljubiše Samardžića, oprostila se od svog dede dirljivim pismom zbog kog smo plakali

Zbogom, divni i nikad neprežaljeni čoveče

umro ljubiša samardžić

Juče nas je napustio Ljubiša Samardžić u 81. godini. Njegova unuka Sara Samardžić oprostila se dirljivim pismom od svoga dede.

Tragedija od koje se nijedan roditelj nikada ne može oporaviti jeste kada izgubi dete. Ljubiša je bio neverovatno brižan otac, što je u jednom intervjuu rekla i njegova supruga Mira.

Kada su izgubili voljenog sina Dragana u 34. godini, Ljubiša je, kako je ranije govorio, izuzetno teško podneo i mislio je da će s njim otići i on.

Ovako je izgledao Dragan Samardžić, sin Ljubiše Samardžića.

You’ll be with me, wherever I go ❤ srećan rodjendan ❤

A post shared by Sara Samardzic (@sara_samardzic) on

Draganova ćerka Sara, unuka Ljubiše Samardžića, oprostila se od svog dede emotivnim pismom zbog kog smo zaista plakali.

– Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene „Policajca sa Petlovog brda“, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio – napisala je unuka Sara.

Uz pismo je objavila i ovu fotografiju:

Ljubišina unuka je nešto najlepše što ćete danas videti. Pogledajte na sledećoj stranici.

Loading...