in

SLAĐA DELIBAŠIĆ Ponosna sam što moja deca nisu deo estrade

– Ponosna sam što smo moj bivši muž i ja našu decu izveli na pravi put i što nisu deo estrade

Slađa Delibašić vrtić
Foto: Piplmetar

Na tronu sa epitetom jedna od najzgodnih žena sa javne scene, već godinama je Slađa Delibašić. Profesionalno ostvarena pevačica nedavno je potpuno neočekivano ušla u novi biznis. Naime, Slađa je svoju velelepnu kuću u kojoj je sa ćerkama živela pretvorila u privatno obdaniste.

-Ovaj moj poslovni potez iznenadio je sve one koji me ne poznaju privatno. Kada sam se razvela moja deca su bila mala i najveći deo života sam sama brinula o njima. Dobro sam organizovana, pa sam mogla i morala da nađem vremena i za posao, mada svakako je karijera uvek trpela na uštb dece.

Tvoje kolege su ulagale u otvaranje ugostiteljskih objekata. Zašto si se odlučila da baš obdanište otvoriš?

Slađa Delibašić vrtić
Foto: Piplmetar

-Mogla sam i ja da investiram u kafić ili kao ranije da imam plesnu školu za decu, ali imam privilegiju da uvek radim ono što volim, a to je uz bavljenje muzikom, svakako rad sa decom. Kada su moje ćerke odrasle, ubrzo sam dobila unuku koja me je podstakla na ovaj korak. Želja mi je bila i da moja deca budu nezavisna i da rade ono što vole. Moja starija ćerka Silvija je završila pedagošku akademiju vaspitač je i radi posao koji voli. Mislim da su deca najčistija bića koja nemaju nikakvih predrasuda i njihov osmeh je ono najvrednije što me ispunjava.

Da li si zbog angažovanja oko novog posla zapostavila pevačku karijeru?

-Gledajući iz jednog ugla jesam. Iako imam česte nastupe, već dugo nisam izbacila novu pesmu. Vrtić mi je bio prioritet. Nikada nisam želela da poštopoto budem na estradi, uvek ću uraditi nešto je prevashodno bitno za moju decu,a u ovom slučaju i za svu decu iz mog vrtića. Nisam od onih što prvo gledaju sebe, ali nikako nisam ni neko ko nema samopuzdanje. Nakon mog razvoda mnogi su mislili da mi je tu estradni kraj, a ja sam znala da ću uspeti, tako da se ja za svoju karijeru ne plašim.

Koji su ti planovi i šta su ti poslovni prioriteti?

Foto: Kurir

-Prioritet mi je da za razliku od svih drugih privatnih vrtića, u mom vrtiću omogućim roditeljima maksimalan kvalitet i da nemaju nikakvih dodatnih troškova sem upisa.

Koliko je to danas dostupno roditeljima?

-Pažljivo sam birala visokostručno osoblje koje će raditi sa decom. Druga bitna stavka mi je bio i novac. Uspela sam da uz subvenciju grada, moj vrtić ima istu cenu kao i državni. Razlika je u tome što kod mene deca imaju besplatne četiri dodatne aktivnosti engleski, ples, gluma i korekcione vežbe.Jedini cilj mi je da roditelji i deca budu zadovoljni. Kako sam radila sa svojom decom tokom njihovog odrastanja to sada želim da prenesem i u vrtić.

Do kada planiraš da se baviš muzikom?

-Muzikom ću se baviti dokle god budem zadovoljna odrazom u ogledalu.

Šta ćeš raditi nakon pevačke karijere?

-Kada godine učine svoje, posvetiću se kuvanju, jer i to je posao u kome uživam. Nemam još tačno definisano na koji način ću to realizovati, ali svakako dok ne dođe taj trenutak smisliću način.

Nikada nisi bila zainteresovana za promociju u tabloidima, a da li pratiš rijalitije?

Foto: Kurir

-Uvek se bavim svojim životom i zato nisam neko ko prati tabloide i rijalitije. Nemam vremena to da pratim. U rijalitiju je dosta mojih kolega, pa nekad odvojim par minuta i bacim pogled zbog njih.

Deca pojedinih tvojih kolega su medijski eksponirana i po tabloidima i u rijalitijima, šta misliš o tome?

– Ponosna sam što smo moj bivši muž i ja našu decu izveli na pravi put i što nisu deo estrade. Tvrdim da su pretalentovane za muziku i priznajem da sam u jednom periodu bila saglasna da se okušaju na tom polju. Sada sam srećna jer one nisu izabrale posao kojim se njihov otac i ja bavimo.

(Za Piplmetar Sandra Denda)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...