in

Awww

Slikali smo Natašu Bekvalac na ulici u 7. mesecu trudnoće, a kada vidite šta je radila, biće vam jasno zašto su je gledali u čudu

Pošto je iz ordinacije izašla s osmehom, nema sumnje da je sve u najboljem redu kada je njena trudnoća u pitanju

Paparaco slike trudne Nataše Bekvalac
Foto Blic.rs

Nataša Bekvalac je po povratku od ginekologa srela stilistu i na licu mesta kaparisala haljinu koja joj se svidela.

Muzička zvezda bi početkom proleća na svet trebalo da donese devojčicu, te redovno ide na kontrole u jednu privatnu beogradsku kliniku. Paparaco “Blica” uslikao ju je u trenutku kada je ulazila u ginekološku ordinaciju, ali i nešto kasnije kada je nasred ulice pazarila haljinu.

Pošto je iz ordinacije izašla s osmehom, nema sumnje da je sve u najboljem redu kada je njena trudnoća u pitanju. Ono što se može primetiti jeste da se Nataša nije mnogo ugojila iako joj se sada stomak prilično poznaje. Sa njom nije bio suprug Luka Lazukić, već prijateljica koja joj je oko svega pomagala.

Nataša Bekvalac
Foto Printskrin

Da je Nataša aktivna trudnica, govori i činjenica da još uvek vozi auto.

Ona se parkirala u centru grada, a po povratku iz ordinacije uspela je da završi još pokoju obavezu. Naime, usput ju je sačekao stilista koji joj je nasred trotoara pokazivao haljine, koje je vadio iz torbe da bi ona aminovala koju će da obuče. Ona nije marila za to što ih svi prolaznici gledaju, već je strpljivo birala haljinu koju želi i kaparisala je, a stilista će joj taj komad, koji će joj doneti na kućnu adresu, odmah odvojio za Natu.

– Nataša nije naporna trudnica i trudi se sve sama da obavlja, od obaveza oko Hane do brige o sebi i bebi. Ona se dobro oseća i zato se trudi da bude aktivna iako su joj doktori rekli da mora malo da smanji tempo. Ona je čak uspela i da smanji cigarete, što joj je najteže palo, dok je Luka taj koji insistira da se hrani zdravo – kaže naš izvor blizak pevačici, i dodaje da su pripreme za dolazak bebe uveliko počele u domu Bekvalčeve:

Paparaco slike trudne Nataše Bekvalac
Foto Blic.rs

– Osim što ovih dana kupuje nogodišnje poklone za ćerku i sestriće, Nataša i Luka biraju opremu i garderobu za naslednicu. Oni su uveliko izabrali krevetac, ormariće i nosiljku za bebu, dok je Hana zadužena za izbor garderobe za sestricu. Luka je Nataši i Hani prepustio sve odluke jer vidi da neizmerno uživaju u tome, a on samo pomaže.

Paparaco slike trudne Nataše Bekvalac
Foto Blic.rs

Nataša je u sedmom mesecu trudnoće, a nedavno je progovorila i kako se oseća:

Paparaco slike trudne Nataše Bekvalac
Foto Blic.rs

– Trudnoća zaista jeste neko drugo stanje. Kako mi je doktor naredio strogo mirovanje, shvatila sam šta znači kad babe kažu “dokona glava, đavolja rabota”. Iako sam dugo bila u zabludi da mi nije važno šta ljudi govore i misle o meni, shvatih da lažem i to ne bilo koga, već samu sebe. Ja sam zaista ponosna na svoje korene i temelje, na svoje tako stabilne muzičke početke. Svojoj mami zahvalna sam na svemu što je za mene učinila i što se toliko toga zbog mene odrekla – poručila je pevačica, koju su raznežili lepi i naljutili loši komentari na račun njenog lika i dela.

(Tekst i slike Blic)

Loading...