in

ŠTA OSTAJE POSLE LJUBAVI? Slučaj Goce Tržan i bivšeg muža Ivana Marinkovića

– Sa svojom ćerkom sam odavno razgovarao na temu nje i Raše – rekao je Ivan

Goca Tržan i bivši muž Ivan Marinković

Nakon što je Ivan Marinković u „Parovima“ po ko zna koji put ogovarao bivšu suprugu Gocu Tržan, ali se ovaj put dotakao i njenog sadašnjeg supruga Raše Novakovića, pevačica se oglasila na Tviteru.

Marinković gotovo svakodnevno u rijalitiju priča o Goci sa kojom ima ćerku Lenu, ali je sada na zub uzeo i njenog muža Radomira, navodeći pred svima kako živi u stanu koji je navodno on platio. Mi na Piplmetru ne pratimo rijaliti Parove, ali pišemo o situaciji između Goce Tržan i njenog bivšeg muža Ivana Marinkovića.

– Sa svojom ćerkom sam odavno razgovarao na temu nje i Raše. Nemam komplekse, ali on sada živi sa njom. On dečko ne može da ima dece. Došao je iz Bača ili nekog sela. Ništa ne plaća, živi u stanu koji sam ja platio. Njemu je sada idealno u životu – rekao je dan ranije Ivan, a evo kako mu je između redova Goca odgovorila na Tviteru:

Poslednjih nekoliko dana novinske stupce pune izjave njenog bivšeg muža Ivana Marinkovića, koji je otkrio da se od Goce razveo zato što ga je varala.

On je to saznao nakon što je angažovao detektiva, koji je pratio njegovu tadašnju suprugu.

„Detektivi su me pratili? Kakva sam ja riba, koliko sam prebitna“, rekla je Goca na početku razgovora i priznala da je njena ćerka Lena, koju je dobila u braku sa Ivanom, često pita zbog čega njen otac koristi svaku priliku da priča negativne stvari o njoj.

„Ja ne odgovaram na takva njena pitanja sa nekim jedom, niti koristim priliku da njega optužujem. Jednostavno joj kažem da on mora da stane iza toga, jer ja ne mogu da stojim iza tuđih reči“, kaže Goca, i ističe da već deset godina odlazi na psihoterapiju, koja joj je i te kako pomogla.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

„To je lekovita stvar. Daje vam alate koje vam niko ne daje po rođenju, niti vas nauči u životu. Kada se rodimo ne dobijamo knjižicu sa uputsvom kako da se ponašamo sa drugima, ali i sami sa sobom. Muž i ja idemo zajedno, ali i odvojeno. Moja Lena takođe ide kod psihoterapeutkinje. Niko od nas nije lud, ali ti nekada treba objektivna, neinvolvirana osoba, da te usmeri i kaže u čemu grešiš. Mnogo stvari sam naučila od svoje psihoterapeutknjinje, pa i to kako da usmerim svoju ćerku“, kaže Goca za Kurir.

Goca Tržan i bivši muž Ivan Marinković

Osim problema koje izazivaju intervjui njenog bivšeg supruga, pevačica vodi bitku i sa negativnim komentarima na društvenim mrežama. Naime, nekoliko njenih pratilaca osudilo je činjenicu da se njen sadašnji suprug Radovan Novaković mnogo druži sa njenom ćerkom i optužuju Gocu da zbog toga nije dobra majka. Ipak, ona im je odbrusila.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

„Ima situacija kada mora da padne šamarčina. Što je mnogo, mnogo je. Raši je teško kada to pročita, jer on zna o Leni sve kao i ja. Više se nekada njemu poverava nego meni. Ima mnogo žena koje imaju sličnu životnu situaciju kao ja, pa se osećaju isto kada neko tako komentariše. Ja nemam problem da kažem da je mnogo razvedenih žena i muškaraca. Ima nas raznih. Bio je komentar neke idiotkinje na Rašinom profilu kada je okačio Leninu i njegovu fotografiju: „Goco, vodi računa. Sada je voli, a kada postane devojka, videćeš…”. To je stvarno monstruozna misao, ali onda razmišljam – ko zna kakvo ona iskustvo ima u životu“, kaže Goca.

Pevačica nam je otkrila da trenutno radi na tome da postane majka i da će joj se ta želja ostvariti, a publiku će uskoro obradovati novom pesmom.

Šta vi mislite, da li bivši supružnici treba na ovakav način da razgovaraju preko medija i šta mislite o celokupnoj situaciji, pišite u komentarima.

(Piplmetar.rs/Kurir/Telegraf)

Loading...