in

ŠTETA, BILI SU LEP PAR Razveli se Ana Mihajlovski i Mirko Grubin

Ana i Mirko venčali su se 2009. godine nakon nekoliko meseci veze, a već u februaru 2010. dobili su ćerku Zoju. Pre dve godine, Ana je na svet donela dečaka, a voditeljka ima i desetogodišnju ćerku Ivu

Ana Mihajlovski

Ana MIhajlovski i njen drugi muž Mirko Grubin i zvanično su se razveli.

Srpska voditeljka uspela je da sa bivšim suprugom postigne dogovor o starateljstvu nad decom, sinom i ćerkom, što podrazumeva to da će Mirko decu moći da viđa kad god poželi.

Kako se priča, Anin najveći strah, u trenutku podnošenja zahteva za razvod, bio je upravo vezan za decu i to kako će oni podneti rastanak roditelja. Međutim, kako nakon rastanka, a sada i razvoda nije bilo problema, Ani je laknulo pošto deca nisu osetila nikakvu netrpeljivost među roditeljima, piše Espreso.

Kada je u pitanju mesto gde će Ana i deca živeti, voditeljki je pripao stan, a sa Grubinom je sklopila dobar dogovor i oko alimentacije, što je najčešće problem prilikom razvoda.

Podsetimo, Ana i Mirko venčali su se 2009. godine nakon nekoliko meseci veze, a već u februaru 2010. dobili su ćerku Zoju. Pre dve godine, Ana je na svet donela dečaka, a voditeljka ima i desetogodišnju ćerku Ivu, koju je dobila iz veze sa vlasnikom kuće „Emotion“, Goranom Stamenkovićem.

Pogledajte kako izgleda prvi muž Ane Mihajlovski.

KAKO IZGLEDA PRVI MUŽ ANE MIHAJLOVSKI: Ovo je Goran Stamenković, s kojim voditeljka ima dete (FOTO)

A sada pogledajte i kako izgleda drugi muž Mirko Grubin.

ANA MIHAJLOVSKI GRUBIN I MIRKO GRUBIN SE RAZVODE, porodica šokirana, prijatelji tužni (FOTO)

Loading...